Bouwkundige Keuring Vianen


Bouwkundige keuring Vianen. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Vianen. We hebben al velen huizen en monumentale panden in Vianen gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com
We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Vianen zodat u verzekerd bent van een bouwkundig inspecteur die alleen uw belang dient.

Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers. Tijdens de bouwkundige keuring klimmen we ook het dak helemaal op en gaan we de kruipruimte helemaal in. (wanneer het veilig en verantwoord is)

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

wij zijn zeven dagen per week bereikbaar zodat u direct antwoord krijgt op al uw bouwkundige vragen Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren, u krijgt me altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kunnen wij binnen één werkdag al een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. 

Bouwkundige keuring Vianen. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Vianen bouwkundig goed kent. Het bouwkundig rapport wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers inclusief de NHG.

We rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Veenendaal . Alle kosten staan hier duidelijk gespecificeerd. De kosten van een bouwkundige keuring wordt bepaald door de inhoud van de woning.

Wij keuren alle soorten huizen in Vianen en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.
U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch onderzoek en een deel inspectie zoals een kruipruimte inspectie, dakinspectie, funderingsonderzoek, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan

 

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


Een bouwkundige keuring Vianen via Premiumkeur is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten, maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering. Tijdens de bouwkundige keuring hebben standaard hoogwaardige meetapparatuur bij ons. Er staan veel verzakte monumentale panden in Vianen. Door Premiumkeur in te huren weet u precies wat u gaat kopen. Wij hebben alle kennis en ervaring om de risico’s inzichtelijk te maken voor het u de handtekening zet op het koopcontract.

Besef dat de meeste bouwadvies bureaus de kruipruimte alleen inspecteren door hun hoofd in het kruipluik te steken en het dak vaak even snel fotograferen met een selfiestick. Een oppervlakkige manier van inspecteren die u veel geld kan gaan kosten als blijkt dat na de koop kostbare bouwkundige gebreken over het hoofd gezien zijn. Een goede reden om voor de meest grondige bouwkundige keuring te kiezen via Premiumkeur

Ik ben gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van monumentale panden. En het oude centrum van Vianen staan vol met monumenten. Maak gebruik van een bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die al honderden monumentale panden door heel Nederland heeft gekeurd.

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen, Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

Een bouwkundige keuring Vianen via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook hier vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk.

 

 

Fred Tokkie heeft ons geadviseerd bij de aankoop van een prachtig huis in Vianen. Na de keuring bleek de kelder lek te zijn en hebben wij de koop geannuleerd waarmee hij ons heeft behoed voor een financiële ramp. De verkopers kwamen aan met een offerte van 10k, maar gezien de ernst van de vochtproblemen had ons dat zeker het tienvoudige gekost; kopzorgen , eventuele burenconflicten en verloren tijd nog niet eens meegerekend. Het heeft ons de ogen geopend. 5 maanden later zijn de we eigenaren van een prachtig huis zonder souterrain en zonder gebreken. Ook deze koop wilden we niet finaal maken zonder de kritische blik van Fred, die naast gebreken ook oog heeft voor andere details zoals onderhoudstips en aandachtspunten waardoor je huis meer waard wordt en beter behouden blijft. Al met al een perfecte, nuchtere en kundige partner die je nodig hebt om je droomhuis te vinden op de overspannen huizenmarkt.

Onlangs hebben wij een appartement in Vianen gekocht. Om de technische staat goed vast te kunnen stellen, hebben wij Fred Tokkie benaderd. Hij reageerde snel op ons verzoek om het onderzoek te doen. Het onderzoek is grondig gedaan. Wij ontvingen een uitgebreid rapport waarin de kwaliteit van de bouwkundige onderdelen werd beschreven. Het rapport hielp ons met ons eerdere vermoeden dat niet alles in orde was. Het heeft ons enorm geholpen de onvolkomenheden door de verkopende partij alsnog in orde te laten maken. Nadat de onvolkomenheden in orde waren gemaakt, heeft Fred Tokkie een eindkeuring gedaan. Ook daar is een adequate rapportage van gemaakt. Gedurende het proces heb ik diverse malen telefonisch contact met Fred gehad. Niet alleen uit de rapportage, maar ook uit de telefonische overleggen blijkt grote betrokkenheid en vakmanschap.
Graag beveel ik Fred Tokkie van harte aan.

Bouwkundige keuring Vianen (1)
Bouwkundige keuring Vianen (2)
Bouwkundige keuring Vianen (3)
Bouwkundige keuring Vianen (4)

Herstelkosten bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is immers de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht welke u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Vianen

Gratis verbouwadvies


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Veenendaal

 

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Vianen. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Vianen. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de keuring van Daan. Fijne en snelle communicatie, op korte termijn beschikbaar en een volledig en duidelijk keurings rapport. We hebben goed en eerlijk advies gekregen die ons meer zekerheid geeft bij het komen van onze eerste woning! Dank!

Voor ons was Fred Tokkie degene die ons echt zekerheid kon geven bij het kopen van ons huis in Vianen. Fundering en balken in de kruipruimte inspecteerde hij voor ons. Hij nam de tijd om het grondig uit te leggen en kon daarbij een kostenraming maken. Op deze manier konden we met een gerust hart onze koop door laten gaan. Dankjewel Fred, we zullen je zeker aanbevelen.

Bouwkundige keuring Vianen (5)
Bouwkundige keuring Vianen (6)
Bouwkundige keuring Vianen (7)
Bouwkundige keuring Vianen (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Vianen

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte