Kruipruimte inspectie Utrecht


Kruipruimte inspectie Utrecht. In de oude stad Utrecht, maar ook in andere wijken zijn veel problemen met vocht. Veel van deze problemen hebben de oorsprong in de kruipruimte. We hebben al honderden huizen in Utrecht bouwkundig gekeurd en hebben dus enorm veel ervaring. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers. Wij zijn in het bezit van een hightech kruipruimte robot met een 4K-camera zodat wij ook een ondiepe kruipruimte kunnen inspecteren. De kruipruimte robot is op afstand te besturen en tijdens de inspectie kunt u meekijken op het kleurenscherm. We kunnen u direct vertellen wat we zien. We zijn het enige bedrijf in Nederland die een kruipruimte inspectie uitvoert met een kruipruimte robot. Als de kruipruimte niet te ondiep is inspecteren wij deze kruipruimte fysiek en controleren alle vloerbalken op de aanwezigheid van houtrot en hout borende insecten zoals houtworm. Op deze webpagina kunt u meerdere video’s zien van een kruipruimte inspectie die wij hebben uitgevoerd in Utrecht. Er zijn heel wat bedrijven actief die gratis kruipruimte inspecties uitvoeren. Dit klinkt natuurlijk heel verleidelijk, maar ik kan u vertellen dat deze bedrijven u vaak allerlei producten zoals ISO-chips proberen aan te smeren omdat hier gewoon een hele flinke winstmarge zit. Dus die gratis kruipruimte inspectie betaalt u dubbel en dwars terug. Wij zijn 100% onafhankelijk want wij proberen u niets aan te smeren. U krijgt gewoon een deskundig en eerlijk advies over de bouwkundige staat van de kruipruimte. Van de kruipruimte inspectie maken wij een uitgebreid rapport voorzien van kleurenfoto’s met tekst en uitleg. Wij voeren kruipruimte inspecties uit in de provincie Utrecht, Kennemerland, de Zaanstreek en heel Noord-Holland. Wij hebben al duizenden bouwkundige keuringen en kruipruimte inspecties uitgevoerd. Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

 

Kruipruimte inspectie (3)

Kosten kruipruimte inspectie Utrecht


Een volledig fysiek uitgevoerde kruipruimte inspectie in Utrecht kost € 399 inclusief 21 % btw. Inbegrepen is een uitgebreid bouwkundig rapport waarin de bouwkundige gebreken en de herstelkosten vermeld staan. Ook doen wij aanbevelingen hoe je de problemen in de kruipruimte kunt oplossen. Het bouwkundig rapport kunt u gebruiken om meerdere offertes op te vragen zodat u de prijzen kunt vergelijken. Wij rekenen geen voorrijkosten en voeren kruipruimte inspecties niet alleen uit in de stad Utrecht, maar ook in de gehele provincie Utrecht.

Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kruipruimte inspectie (1)
Kruipruimte inspectie (2)
Kruipruimte inspectie (3)
Kruipruimte inspectie (4)

Kruipruimte ventilatie


Het verbeteren van de ventilatie in de kruipruimte is de beste manier om de relatieve vochtigheid in de kruipruimte omlaag te brengen en dit lost vaak veel vochtproblemen op. Als er problemen met vocht in de kruipruimte zijn dan ziet u vaak gele vochtplekken boven de plinten. Of zwarte schimmel op de muren. Nadat wij de kruipruimte inspectie hebben uitgevoerd leggen wij u precies uit hoe je de ventilatie in de kruipruimte op een betaalbare manier kunt verbeteren. Wij hebben een scala aan oplossingen en veel van de werkzaamheden kunt u in eigen beheer laten uitvoeren en dat scheelt u veel geld.

Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelder inspectie Utrecht


U kunt ons ook inhuren voor de inspectie van een kelder of een souterrain. De meeste kelders die ik geïnspecteerd heb waren niet 100% waterdicht en dit veroorzaakt veel vochtschade aan het huis. Houten vloerbalken, staalconstructies en stucwerk en schilderwerk raakt aangetast door vocht. De meeste kelders zijn niet gemaakt uit waterdicht beton en dat is de reden waarom oude kelders meestal niet waterdicht zijn. Als u een huis gaat kopen in Utrecht en er zijn vochtplekken te zien in de kelder dan moet u hier niet lichtzinnig over denken. Want de kans is groot dat deze vochtproblemen niet op te lossen zijn. Er zijn allerlei bedrijven te vinden op internet die aan vochtbestrijding doen. Ze bieden u wel 30 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en werken vaak met allemaal TNO gekeurde producten. Ze willen de indruk wekken dat ze de vochtproblemen kunnen oplossen en proberen u een gevoel van zekerheid te geven. In de praktijk werkt het helaas anders. Ik word met grote regelmaat gebeld door consumenten die ingetrapt zijn. Ze hebben veel geld uitgegeven en de problemen zijn nog steeds niet opgelost. En de zogenaamde garantie is vooral een garantie op papier. Wilt u eerlijk en deskundig geïnformeerd worden over de bouwkundige conditie van de kelder neem dan contact met ons op.

Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwaaitaalvloer en betonrot inspectie


In bijvoorbeeld de plaats Nieuwegein staan veel huizen waar een kwaaitaalvloer is aangebracht. Dit type vloer werd tot ongeveer 1980 gebruikt. Het is een betonnen vloer die slecht geproduceerd is. In een vochtige kruipruimte ontstaat er al snel betonrot. Wij weten alles over betonrot en na de inspectie van de kruipruimte weet u vrij exact wat de herstelkosten zijn om deze vloeren in een goede bouwkundige conditie te krijgen.

Kies voor een eerlijke keurder die 100% onafhankelijk is en niet voor makelaars werkt. Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vochtinspectie Utrecht


Bij oude huizen in Utrecht en omgeving komen vochtproblemen veel voor. Een bekende wijk waar veel vochtproblemen voorkomen is de Indische buurt. Hier heeft men veel last van  optrekkend vocht en doorslaand vocht. Doorslaand vocht komt vaak vanuit de buitengevel. Een huis dat omringd is door natte grond en gebouwd is uit baksteen zuigt het vocht op en dit leidt tot vochtplekken op het stucwerk. Maar er kan ook sprake zijn dat het voegwerk in een matige bouwkundige conditie is waardoor het vocht via slechte voegwerk naar binnen komt in de gevel. Er zijn heel wat oude huizen waarbij de muren niet voorzien zijn van een spouwmuur, bij dit het oude huizen komt dus optrekkend en doorslaand vocht veel voor. Vochtplekken kunnen ook ontstaan door slechte isolatie en ventilatie. Er zijn vele oorzaken van vochtgebreken. We hebben echt enorm veel kennis en ervaring en we zijn in het bezit van hightech apparatuur zoals infraroodcamera’s waar je vocht gebreken mee op kunt sporen. Vochtplekken kunnen ook ontstaan door lekkages vanaf daken. Wij zijn in het bezit van een professionele endoscoop en kunnen een endoscopie uitvoeren op de meest moeilijk bereikbare plekken. Uiteraard zijn we ook in het bezit van professionele vochtmeters. Wij zijn goed in het opsporen van alle soorten lekkages en vochtgebreken. Maar het belangrijkste is dat wij u ook de oplossing kunnen geven hoe de gebreken te verhelpen. Kies voor 30 jaar ervaring en een summum aan bouwkundige expertise.

Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

 

Asbest in de kruipruimte


In de periode 1945-1960 werden asbest rioleringen gebruikt. En dit ben ik al meer dan eens tegengekomen tijdens een kruipruimte inspectie in Utrecht. Asbest werd ook vaak toegepast als isolatie om stalen cv-leidingen. Omdat het asbest in de kruipruimte zit is het vaak zeer moeilijk te verwijderen. Soms kan het alleen maar verwijderd worden door de hele beganegrondvloer open te breken. Dus als het echt tegenzit kan dit een schadepost worden van zomaar € 30.000 of meer Kies voor Premiumkeur want wij zijn 100% onafhankelijk want we werken nooit in opdracht van verkopend makelaars en dan kan ook geen sprake zijn van belangenverstrengeling

Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riolering, afvoeren en waterleiding


Tijdens de kruipruimte inspectie beoordelen wij de kwaliteit van al het leidingwerk voor zover zichtbaar. We controleren de riolering en het afschot ervan. Want er riolering met een verkeerd afschot veroorzaakt vaak verstoppingen. Ik kan u vertellen dat er flink wat gepruts wordt in de kruipruimte. En als een riolering of afvoer lek is dan kan dit voor ernstige vochtproblemen en gebreken zorgen in de kruipruimte. Nog steeds worden loden waterleidingen toegepast in oude woningen. Als wij loden waterleidingen opmerken zullen we dat uiteraard aan u vertellen. In de kruipruimte lopen ook gasleidingen en vaak cv-leidingen. Ook deze leidingen worden door ons geïnspecteerd en in het bouwkundig rapport wordt uitgelegd in welke bouwkundige conditie het leidingwerk verkeert. Kies voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht en neem contact met Premiumkeur Utrecht op.

 

 

Kruipruimte inspectie monumentaal pand


In het oude centrum van Utrecht staan veel monumentale panden. Van grachtenpand tot herenhuis. In het oude centrum van Utrecht is het erg drassig en zijn veel problemen met optrekkend vocht. De monumentale vloerconstructie kan ernstig aangetast raken. En dit kan een zeer kostbaar bouwkundig gebrek worden. We hebben veel ervaring met het keuren van monumentale panden door heel Nederland, en hebben al heel wat monumentale panden in de provincie Utrecht gekeurd. Wij bieden u een summum aan bouwkundige kennis en ervaring. Bent u van plan een monumentaal pand in Utrecht te kopen kies dan voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring in Utrecht. De kruipruimte indien bereikbaar worden ons volledig fysiek geïnspecteerd. Besef dat de bouwkundige vriendjes van de verkopend makelaar dit meestal niet doen want zij inspecteren de kruipruimte vaak alleen maar vanuit het kruipluik.

 

Vloeren onderzoek


Een vloerenonderzoek is een integraal onderdeel van de kruipruimte inspectie Utrecht. Scheve vloeren zijn vaak een reden waarom wij gevraagd worden om een kruipruimte inspectie uit te voeren. We zijn in het bezit van speciale apparatuur om de vlakheid van de vloeren mee te meten. Verzakkingen in de vloeren kunnen we hier gemakkelijk mee opsporen. Als een vloer verzakt is kan dit veroorzaakt worden doordat de vloerbalken aangetast zijn of omdat er een funderingsgebrek is. Wij zijn een allround bouwkundig adviesbureau en wij voeren ook funderingsonderzoeken uit door heel Nederland. Mochten wij een funderingsgebrek signaleren tijdens de kruipruimte inspectie dan kunt u een aanvullend funderingsonderzoek door ons uit laten voeren.

Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Utrecht.

 

 

 

 

Kruipruimte inspectie (5)
Kruipruimte inspectie (6)
Kruipruimte inspectie (7)
Kruipruimte inspectie (8)

Wat inspecteren wij

 

 

 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte