Bouwkundige Keuring Veenendaal


Bouwkundige keuring Veenendaal. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Veenendaal. We hebben al velen huizen in Veenendaal gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees ook de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Veenendaal. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Veenendaal is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.
Wij zijn zeven dagen per week voor u bereikbaar zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kunnen wij de volgende dag al een bouwkundige keuring in Veenendaal voor u uitvoeren.

Bouwkundige keuring Veenendaal. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Veenendaal op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Een belangrijk advies aan u, kies altijd voor een onafhankelijk bouwkundig expert.
Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle tarieven.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen.

Een bouwkundige keuring Veenendaal via Premiumkeur is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten, maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering

Ik keur alle soorten huizen in Utrecht en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

 

Meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


In Veenendaal gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd volgens NEN 2767. Dit is een visuele keuring, maar wij gaan verder dan alleen maar visueel want tijdens de bouwkundige keuring doen wij elke specialistische onderzoeken en hebben wij hoogwaardige meetapparatuur bij ons.

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u vaak een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd,waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan, want wat de bouwkundig inspecteur niet heeft kunnen zien daar is hij ook niet verantwoordelijk voor. De inspecteurs die wel Premiumkeur werken zullen uiterste best doen om de kruipruimte in te gaan en deze helemaal te inspecteren. Dit is niet in alle gevallen mogelijk want als de kruipruimte te laag is of volstaat met water dan kunnen we er natuurlijk niet in. Eventueel kunnen we met een kruipruimte robot de kruipruimte inspecteren. Voor het inspecteren van de kruipruimte met de robot rekenen wij extra kosten.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw een groot financieel risico voor u dat u kunt voorkomen door uw woning te laten keuren door Premiumkeur.

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundige bouwkundig inspecteur bent herken je funderingsproblemen en meld je dit direct aan de koper. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten. Deze meetapparatuur hebben inspecteurs standaard bij zich. Voor een aanvullend bovengronds funderingsonderzoek rekenen wij € 199 extra

Wij keuren alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

Een bouwkundige keuring Veenendaal via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook hier vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk. 

 

 

Bouwkundige keuring Veenendaal (1)
Bouwkundige keuring Veenendaal (2)
Bouwkundige keuring Veenendaal (3)
Bouwkundige keuring Veenendaal (4)

Op advies van collega Fred Tokkie benaderd voor bouwkundig advies bij aankoop van een appartement. Hij was snel beschikbaar voor begeleiding bij de tweede bezichtiging. Fred is heel deskundig, heeft veel kennis van zaken en is echt onafhankelijk. Het rapport was glashelder met een duidelijk advies, waar we echt iets aan hadden. Wij raden hem van harte aan als u van plan bent een woning in Veenendaal te gaan kopen.

 
 

Voor ons was Fred degene die ons echt zekerheid kon geven bij het kopen van ons huis in Veenendaal. Fundering en balken in de kruipruimte inspecteerde hij voor ons. Hij nam de tijd om het grondig uit te leggen en kon daarbij een kostenraming maken. Op deze manier konden we met een gerust hart onze koop door laten gaan. Dankjewel Fred, we zullen je zeker aanbevelen.

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht welke u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Veenendaal.

 

Verbouwplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Veenendaal.

 

 

 

We hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de keuring van een boerderij uit 1900, hij reageerde vlot op de aanvraag, de communicatie verliep snel en duidelijk, de afspraak was dus ook snel gemaakt en hij was keurig op tijd. Hij doet het werk met de nodige enthousiasme en is naar onze mening erg deskundig. Wij hebben na betaling van de nota een keurig rapport ontvangen, maar eigenlijk wisten we tijdens de keuring al voldoende waar we voor stonden, omdat hij dat al doende besprak met ons. Ik ben zelf geen leek, maar het is altijd goed een professional te laten meekijken en te laten oordelen. Alles werd gemeten met speciale waterpassen voor de lintvoegmeting van de voegen en we kregen adviezen en tips voor de verbouwing, altijd mooi meegenomen.
 
 
Afgelopen vrijdag is door Fred Tokkie onze nieuw aangekochte jaren 60 woning bouwkundig gekeurd. De makelaar was ietwat zenuwachtig, dus dat zegt al genoeg! Wat een enthousiaste man met veel kennis. De woning is letterlijk van top tot teen gekeurd. Vragen die ik had werden meteen beantwoord. Ook voorziet Fred je tegelijk van advies en neemt echt de tijd voor je! Zeer prettige man om mee samen te werken!
P.s. Wees voorbereid om samen kruipruimtes te bezoeken want in zijn enthousiasme neemt hij je letterlijk overal mee naartoe! Als je nog twijfelt, deze man kun je zeker inschakelen!
 
 

Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred Tokkie zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

Eerlijk en recht voor z’n raap. Had wat vragen n.a.v. een keuring door een andere partij en ik werd meteen dezelfde dag geholpen. Dhr. Tokkie is echt onafhankelijk en daarmee van onschatbare waarde in een overspannen woningmarkt.

Bouwkundige keuring Veenendaal (5)
Bouwkundige keuring Veenendaal (6)
Bouwkundige keuring Veenendaal (7)
Bouwkundige keuring Veenendaal (8)
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Veenendaal
 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis