Bouwkundige keuring Doorn

Bouwkundige keuring Doorn


Bouwkundige keuring Doorn?
Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Doorn. We hebben al velen huizen in Doorn gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Doorn. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Doorn is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.

Bouwkundige keuring Doorn Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert die die al vele huizen in Doorn gekeurd heeft. Het bouwkundig rapport  wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantoor uren, U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring in Doorn voor u uitvoeren

Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com

Een belangrijk advies aan U ! Kies altijd voor een onafhankelijk bouwkundig expert, laat u vooral geen  woninginspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want de kans is groot dat deze inspecteur op de hand is van de makelaar, waardoor bouwkundige gebreken worden gebagatelliseerd en herstelkosten van de gebreken bewust te laag worden ingeschat. De kans is groot dat u naar de koop van het huis geconfronteerd wordt met hoge kosten. Wees verstandig en blijf uit de buurt van de bouwkundige vriendjes van de makelaar.

Wij rekenen €379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M3 inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle tarieven.

Lees de RECENSIES en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen. De bouwkundige keuring via  is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering

Ik keur alle soorten huizen in de omgeving van Doorn zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, Vleuten, De Meern, Doorn en Driebergen.

De kruipruimte inspectie zit standaard inbegrepen in de bouwkundige keuring evenals de dak inspectie.

 

Bouwkundige keuring Doorn


In Doorn worden tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs verkocht . De verkopend makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Oftewel als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd.  Alle bouwkundige inspecties worden uitgevoerd conform NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars uit Doorn waardoor wij ook echt onafhankelijk zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus waar verkopend makelaars uit Driebergen graag mee samenwerken u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd,waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, wederom een groot financieel risico voor u. Sluit deze risico’s uit en huur ons in want we bieden u een veel completere bouwkundige keuring aan.

Bouwkundige keuring Doorn


Zeer tevreden. Fred is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van het te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto ’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan als u een huis wil kopen in Doorn, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren

Bouwkundige keuring Doorn


Fred heeft voor ons een monumentaal pand bouwkundig gekeurd. Omdat het een erg oud huis betrof hebben wij extra veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bouwkundige keurder. Wij zijn op basis van referenties bij Fred uitgekomen en hij heeft ons niet teleurgesteld. Integendeel, Fred is onafhankelijk, erg professioneel en kundig en zegt waar het op staat (ook wanneer je dit liever niet wil horen). Hij heeft ons eerlijk en erg goed geadviseerd en dit heeft ons behoed voor de aankoop van een huis met toekomstige funderingsproblemen (zowel verzwakking als waterschade) en gewaarschuwd voor een “creatieve” NEN-meting waardoor de m2 prijs te hoog was. Kortom, risico’s die gezien de prijs van het huis onacceptabel waren en ons een financiële strop hadden kunnen bezorgen. ​ Bedankt, wij komen zeker terug!

Bouwkundige keuring Doorn

 • Heeft u een huis op het oog in doorn ? Dan is het raadzaam en in uw voordeel eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis in Doorn is immers de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis zeer grondig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstel kosten en en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kosten overzicht welke u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht zodat u na de koop van het huis ook sterk in uw schoenen staat.

Bouwkundige keuring Doorn

Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost. Een service die maar weinig woning inspecteurs u bieden.

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Doorn. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Doorn. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Bouwkundige keuring Doorn (5)
Bouwkundige keuring Doorn (6)
Bouwkundige keuring Doorn (7)
Bouwkundige keuring Doorn (8)
Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons in Doorn gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!
Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden
Bouwkundige keuring Doorn (1)
Bouwkundige keuring Doorn (2)
Bouwkundige keuring Doorn (3)
bouwkundige keuring Doorn (4)
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte
Wat inspecteren wij ! Klik op de rode links en bekijk zeer leerzame video’s
 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis