Bouwkundige keuring Doorn


Bouwkundige keuring Doorn Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Doorn. We hebben al flink wat huizen in Doorn bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen commerciële binding met makelaars uit Doorn . U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Doorn .

Lees de Recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren. U krijgt me altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Doorn voor u uitvoeren.

Bouwkundige keuring Doorn Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert die die al vele huizen in Doorn gekeurd heeft. Het bouwkundig rapport Doorn wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Wij rekenen €379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring Doorn van een woning met een grote tot 600 M3 inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring . Besef goed dan de bouwkundige keuring die wij uitvoeren verder gaat dan onze concurrenten want gaan de kruipruimte ook echt helemaal in, het dak klimmen we ook helemaal op ongeacht de hoogte en we doen specialistisch onderzoek.

Ik keur alle soorten huizen in de omgeving van Doorn zoals in Zeist, Odijk, Werkhoven Den Dolder, Bilthoven Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen, Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, Vleuten, De Meern en Driebergen-Rijsenburg. Een inspecteur met veel lokale kennis en ervaring op de Utrechtse heuvelrug.

 

 

Wij zijn 100% onafhankelijk


In Doorn worden tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs verkocht. De verkopend makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring Doorn. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Of als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring Doorn verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd.  Alle bouwkundige inspecties worden uitgevoerd in overeenstemming met NEN 2767. Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars uit Doorn waardoor wij ook echt onafhankelijk zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundig keuring. Een uniek en geregistreerd keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Makelaars proberen allerlei bedrijven aan te bevelen zoals notarissen en taxateurs. Wilt u kans op belangenverstrengeling voorkomen zoek dan zelf een bedrijf op via internet het geld vaak ook nog eens geld. 

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Besef goed dat de meeste keurbedrijven u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd, waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. In de algemene voorwaarden van deze bedrijven staat ook duidelijk dat de kruipruimte alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd wordt. Lees ze want dan begrijpt u dat verschillen groot zijn en dat de bouwkundige keuring Doorn via Premiumkeur veel grondiger is.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw een groot financieel risico voor u. Sluit deze risico’s uit en huur ons in want we bieden u een veel completere bouwkundige keuring Doorn aan.

 

 

 

 

 

Fred liep alles langs (hij dook in alle krochten en gaten) en gaf helder aan wat wanneer waarschijnlijk vervangen moest worden of wat de staat ergens van was. Daarbij gaf hij vaak ook een realistische kostenindicaties. Zijn bouwtechnische keuring heeft ons geholpen een afgewogen besluit te nemen om ons huis te kopen. Hij is bovendien goed bereikbaar, to the point en snel.

Fred heeft driemaal een woning met kelder voor mij bouwkundig bouwkundige gekeurd. Hij is een ervaren en uiterst kritische bouw keurder die geen blad voor de mond neemt. Hij houdt zijn onafhankelijkheid hoog in het vaandel ,windt er geen doekjes om en benoemt feiten en risico’s direct, het levert een belangrijk onafhankelijk inzicht op in wat je nou eigenlijk koopt. Fred is verre van een hokjes-aankruiser maar een keurder met moderne meetapparatuur.

Fred heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop in Doorn dan schakel ik hem zeker in!

Ik belde Fred met een vraag over vocht doorslag uit de badkamer. Hij heeft me telefonisch al erg goed advies gegeven waardoor hij jammer genoeg niet meer nodig was en ik veel geld heb bespaard heb . Als ik een in de toekomst een (Fred) probleem heb bel ik hem zeker. Het zou wel fijn zijn als hij ook een betrouwbare loodgieter tak zou opzetten. Veel succes

Bouwkundige keuring Doorn (5)
Bouwkundige keuring Doorn (6)
Bouwkundige keuring Doorn (7)
Bouwkundige keuring Doorn (8)

Bouwkundige keuring Doorn


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring Doorn te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring Doorn heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals planmatig onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport Doorn
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring Doorn uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Doorn

 

 

 

 

 

Bouwkundige keuring Doorn


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring Doorn is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Doorn

 

 

 

 

Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons in Doorn gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring in Doorn willen laten doen!
Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en weer een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden als u een bouwkundige keuring in Doorn wilt laten uitvoeren.
Bouwkundige keuring Doorn (1)
Bouwkundige keuring Doorn (2)
Bouwkundige keuring Doorn (3)
bouwkundige keuring Doorn (4)
 1. De dakbedekking
 2. De nokvorsten
 3. De schoorsteen
 4. De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 5. De dakkapellen indien aanwezig
 6. Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 7. Lood en loodslabben
 8. De boeidelen
 9. De houten gootbak
 10. De zinken deklijsten
 11. De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 12. De bakstenen
 13. Het voegwerk
 14. Het pleisterwerk
 15. De ramen
 16. De kozijnen
 17. Het glas
 18. De binnen deuren en buitendeuren
 19. Deurbeslag
 20. De badkamer
 21. Tegelwerk badkamer
 22. Voegwerk badkamer
 23. Siliconenkit badkamer
 24. Aarding van de badkamer
 25. Ventilatie badka
 1. Sanitair badkamer
 2. Dakconstructie
 3. Spanten
 4. Gordingen
 5. Nokbalk
 6. Isolatie dak
 7. Lekkages van het dak
 8. Vochtmeting lekkages
 9. Vloerconstructie
 10. Balkconstructie
 11. Staalconstructie
 12. Kruipruimte isolatie
 13. Staalconstructie kruipruimte
 14. Vloerconstructie in kruipruimte
 15. Broodjesvloer kruipruimte
 16. Kwaaitaalvloer
 17. Betonrot in kruipruimte
 18. Riolering in Kruipruimte
 19. Asbest in kruipruimte
 20. Ventilatie kruipruimte
 21. Houtworm in de kruipruimte
 22. Huiszwam in de kruipruimte
 23. Optrekkend vocht in de kruipruimte
 24. Houtrot in de kruipruimte
 25. Lekkages in de kruipruimte
 26. De open haard
 27. De gashaard
 28. De windveren
 29. De gasmeter
 30. Asbest (visueel)
 31. Dak
 1. Aanwezigheid van aardpen
 2. Aarding stopcontacten
 3. Aarding groepenkast en gasleiding
 4. Veiligheidsaarding badkamer
 5. Groepenkaart
 6. Stopcontacten
 7. Leidingen
 8. Veiligheid
 9. Brandveiligheid
 10. Plafonds
 11. Brandbare materialen
 12. Giftige brandbare materialen
 13. Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 14. Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 15. Buiten schilderwerk
 16. Binnen schilderwerk
 17. Keuken
 18. Toilet
 19. Tegelvloeren
 20. Houten vloeren
 21. Aanbouw
 22. De fundering
 23. Vochtmetingen
 24. Vochtplekken, schimmel
 25. Algehele bouwkundige staat
 1. Balkon constructie
 2. Houten constructie balkon
 3. Vloerconstructie beton
 4. Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 5. Draagconstructie balkon
 6. Staalconstructie balkon
 7. Betonrot balkon
 8. Cv-installatie
 9. Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 10. Rookgasafvoer
 11. Zuurstoftoevoer
 12. Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 13. aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 14. Lekkages cv-ketel en radiatoren
 15. Radiatoren
 16. Vloerverwarming
 17. Vloerverwarming unit
 18. Pomp vloerverwarming
 19. Inlaatcombinatie
 20. Overdrukventiel
 21. Thermostaat
 22. Elektrische installatie
 23. Groepenkast
 24. Zekeringen
 25. Aardlekschakelaar
 26. Staalconstructie in de kruipruim