Bouwkundige Keuring Tienhoven


Bouwkundige keuring Tienhoven. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Tienhoven. We hebben al diverse huizen in Tienhoven gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Tienhoven. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Tienhoven

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Bouwkundige keuring Tienhoven. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Tienhoven op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wij voor u maken wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers inclusief de NHG.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar zodat u direct antwoord krijgt op al uw vragen en in de meeste gevallen kunnen we volgende dag al een bouwkundige keuring in Tienhoven uitvoeren  Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een zeer uitgebreide bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Tienhoven. Op deze pagina vindt u de kosten duidelijk gespecificeerd

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen.

Een bouwkundige keuring via het bedrijf Premiumkeur is veel uitgebreider en completer dan de meeste van mijn concurrenten. In de meeste gevallen klimmen wij het dak helemaal op en gaan wij de kruipruimte ook helemaal in. U kunt lezen in de algemene voorwaarden van mijn concurrenten dat ze de kruipruimte inspecteren vanuit het kruipruimte en dat het dak geïnspecteerd wordt tot maximaal 6 meter hoog. Door deze manier van inspecteren kunnen ernstige bouwkundige gebreken over het hoofd gezien worden waardoor u na de aankoop van het huis geconfronteerd kunt worden met hoge kosten. Wilt u dit voorkomen boek dan een bouwkundige keuring bij Premiumkeur.

Wij keuren alle soorten huizen in Utrecht en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Dit keurmerk geeft u als consument de zekerheid dat er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling tussen de bouwkundig inspecteur en de makelaar.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


In Tienhoven gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op.
De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd volgens NEN 2767. Deze NEN-norm staat voor een visuele keuring, maar wij gaan verder dan alleen een visuele keuring want tijdens de bouwkundige keuring voeren wij ook specialistisch onderzoek uit met hoogwaardige apparatuur.

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u vaak een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw een groot financieel risico voor u dat u kunt vermijden door te kiezen voor de bouwkundig inspecteurs van Premiumkeur, want wij halen de onderste steen naar boven.

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundige bouwkundig inspecteur bent herken je funderingsproblemen direct. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten. Deze meetapparatuur hebben inspecteurs van Premiumkeur standaard bij zich. En funderingsgebrek is het duurste en meest ingrijpende bouwkundig gebrek waar je als huizenkoper mee geconfronteerd kunt worden. Wilt u een miskoop voorkomen neem dan contact met ons op.

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

Een bouwkundige keuring in Tienhoven via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook hier vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk.

 

Bouwkundige keuring Tienhoven (1)
Bouwkundige keuring Tienhoven (2)
Bouwkundige keuring Tienhoven (3)
Bouwkundige keuring Tienhoven (4)

Fred en Daan hebben voor ons de bouwkundige aankoop keuring in Tienhoven gedaan.
Zij hebben ons tijdens het hele traject super goed geholpen, net zoals heel veel mensen voor ons. Naast dat Fred erg deskundig is, vertelt hij alles precies zoals het is, is altijd bereikbaar, en neemt ruim de tijd om je van advies te verzien. Erg fijn om mee samen te werken, echte aanrader!

Fred heeft de voorschouw gedaan van mijn nieuwbouw appartement in Tienhoven.
Hij is een vakman in hart en nieren. Ik was meer dan tevreden. Hij heeft mij vakkundig door de voor-oplevering heen geloodst en overspoelt met tips and tricks!
Hij heeft een scherp oog voor detail en was goed voorbereid; lampjes, laser-meetapparatuur. Hij had alles bij zich. Omdat je niet elke dag een huis koopt is het super fijn om een deskundige aan je zijde te hebben die de zaken goed en met geduld aan je kan uitleggen zodat je het zelf ook begrijpt waar het over gaat.
Thanks Fred!

Ik belde Fred op zaterdag ochtend op om een afspraak te maken. Hij heeft mij telefonisch direct van allerlei adviezen voorzien op basis van mijn informatie. Erg bruikbaar en eerlijk! Je hoort direct dat je met een expert te maken hebt. Ik zal in de toekomst weer contact met hem opnemen.

Zeer tevreden met de keuring van Daan. Fijne en snelle communicatie, op korte termijn beschikbaar en een volledig en een zeer duidelijk bouwkundig rapport. We hebben goed en eerlijk advies gekregen die ons meer zekerheid geeft bij het komen van onze eerste woning! Dank!

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht welke u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Tienhoven

 

Verbouwplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Tienhoven.

 

 

Fred net gesproken, direct advies om met een ander in gesprek te gaan t.b.v. vergunningsaanvraag! Heel fijn om gewoon eerlijk advies te krijgen.
Dank Fred en wie weet tot een volgende keer!

Op advies van collega Fred tokkie benaderd voor bouwkundig advies bij aankoop van een appartement. Hij was snel beschikbaar voor begeleiding bij de tweede bezichtiging. Fred is heel deskundig, heeft veel kennis van zaken en is echt onafhankelijk. Het rapport was glashelder met een duidelijk advies, waar we echt iets aan hadden. Wij raden hem van harte aan!

Bouwkundige keuring Tienhoven (5)
Bouwkundige keuring Tienhoven (6)
Bouwkundige keuring Tienhoven (7)
Bouwkundige keuring Tienhoven (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Tienhoven

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte