Bouwkundige Keuring Schoonhoven


Bouwkundige keuring Schoonhoven. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Schoonhoven. We hebben al vele huizen in Schoonhoven bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees ook de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Schoonhoven. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Bouwkundige keuring Schoonhoven. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Schoonhoven op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar zowel via de telefoon als via de e-mail zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kunnen wij de volgende dag al een bouwkundige keuring in Schoonhoven voor u uitvoeren

Een belangrijk advies aan u, kies altijd voor een onafhankelijk bouwkundig expert.
Wij rekenen 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Schoonhoven. Alle kosten staan hier overzichtelijk vermeld.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen.

Een bouwkundige keuring Schoonhoven via Premiumkeur is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten, maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering.

Ik keur alle soorten huizen in Utrecht en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Dit keurmerk geeft u als consument de zekerheid dat er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling tussen de bouwkundig inspecteur en de makelaar.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


In Schoonhoven gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op.
De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd volgens NEN 2767. Deze NEN-norm staat voor een uitsluitend visueel bouwkundige keuring, maar bij Premiumkeur gaan wij verder dan alleen maar een visuele keuring want wij doen ook specialistische onderzoeken tijdens de bouwkundige keuring. We hebben hoogwaardige meetapparatuur standaard bij ons.

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u vaak een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd,waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw een groot financieel risico voor u dat u kunt vermijden door Premiumkeur in te schakelen.

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument, want met speciale apparatuur kun je de scheefstand van een woning meten. Meten =  weten. De inspecteurs van Premiumkeur hebben standaard hoogwaardige meetapparatuur bij zich. Besef dat een funderingsgebrek het meest kostbare en ingrijpende gebrek is bij als huizenkopers mee geconfronteerd kunt worden. Een goede reden om voor het bedrijf Premiumkeur te kiezen want wij gaan verder waar anderen inspecteurs ophouden.

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

Een bouwkundige keuring Schoonhoven via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring Schoonhoven. Op deze pagina vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk.

 

Bouwkundige keuring Schoonhoven (1)
Bouwkundige keuring Schoonhoven (2)
Bouwkundige keuring Schoonhoven (3)
Bouwkundige keuring Schoonhoven (4)

Fred Tokkie is een ongelofelijk professionele en aardige vakman, die absoluut de tijd heeft genomen om ons alles duidelijk te maken. Hij geeft een eerlijk advies, ook over zaken die je misschien liever niet wil horen over het huisje dat je wil kopen. Ook voor de bouwkundige keuring heeft hij telefonisch de tijd genomen ons alles uit te leggen. We zijn ontzettend tevreden over zijn kennis en kunde en zouden hem aan iedereen aanraden die een huis wil gaan kopen in Schoonhoven.

Afgelopen maandag heeft Fred voor ons een bouwkundige keuring in Schoonhoven verricht. Omdat het een oudere woning betrof wilden we een onafhankelijk oordeel voordat we over zouden gaan tot koop van de woning. Na de keuring mondeling de resultaten besproken. Deze gaven ons een duidelijk beeld en wisten we hoe we ervoor stonden.
Mede dankzij de grondige bouwkundige keuring hebben we een weloverwogen beslissing genomen.

Snel en duidelijk advies, heb een belangeloos eerlijk verhaal gekregen, zeer prettige ervaring!

Als project ontwikkelaar maak ik vaak gebruik van deze partij voor zowel advieswerk als bouwkeuringen. Zeer bekwaam

Gisteren voor de tweede keer een huis bouwkundig laten keuren door Fred. Beide keren een ontzettend goede ervaring. Fred schroomt niet om overal op/in te kruipen om de onderste steen boven te krijgen. In ons geval resulteerde dat in het níet kopen van een pand dat verzakt bleek te zijn met vele andere problemen, en het wél kopen van een structureel goed pand, dat ons nog vele jaren zorgeloos plezier gaat opleveren.
Fred, bedankt!
Fred en Daan hebben voor ons de bouwkundige aankoop keuring gedaan. Zij hebben ons tijdens het hele traject super goed geholpen, net zoals heel veel mensen voor ons. Naast dat Fred erg deskundig is, vertelt hij alles precies zoals het is, is altijd bereikbaar, en neemt ruim de tijd om je van advies te verzien. Erg fijn om mee samen te werken, echte aanrader!

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht welke u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Schoonhoven.

 

Verbouwplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Schoonhoven.

 

 

Bouwkundige keuring Schoonhoven (5)
Bouwkundige keuring Schoonhoven (6)
Bouwkundige keuring Schoonhoven (7)
Bouwkundige keuring Schoonhoven (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Schoonhoven

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte