Bouwkundige Keuring Rhenen


Bouwkundige keuring Rhenen. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Rhenen. We hebben al velen huizen in Rhenen bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees de Recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen commerciële binding met makelaars uit Rhenen. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Bouwkundige keuring Rhenen. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Rhenen op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren en u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Rhenen voor u uitvoeren

Een belangrijk advies aan u, kies altijd voor een onafhankelijk bouwkundig expert.
Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Rhenen. Alle prijzen staan hier overzichtelijk vermeld.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen.

Een bouwkundige keuring Rhenen via Premiumkeur is er uitgebreid want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook deskundig adviseren over de bouwkundige staat van de fundering

Ik keur alle soorten huizen in Utrecht en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


In Rhenen gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt.
Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd volgens NEN 2767. Maar wij gaan verder dan deze NEN-norm want wij voeren ook specialistische onderzoeken uit tijdens de bouwkundige keuring. 

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste inspecteurs u vaak een incomplete bouwkundige keuring aanbieden want de kruipruimte wordt vaak alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. Wilt u dit soort kostbare bouwkundige gebreken voorkomen neem dan contact op met Premiumkeur want wij gaan de kruipruimte helemaal in.

Daken worden door veel inspecteurs vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw onnodig een groot financieel risico voor u. Wilt u dit het risico’s uitsluiten neem dan contact met ons op want wij klimmen het dak echt helemaal mis dit veilig en verantwoord is.

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundige bouwkundige bent herken je funderingsproblemen. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten.
De inspecteurs van Premiumkeur hebben standaard meetapparatuur bij zich om de scheefstand van een woning of gebouw te kunnen meten. Dit geeft een goede indicatie over de kwaliteit van de fundering. De fundering is het duurste en het meest ingrijpende gebrek waar u was huizenkoper mee geconfronteerd kunt worden. Dus waarom zou u een bedrijf inhuren die u deze service niet biedt. Kies voor een Premium bouwkundige keuring en neem contact op met Premiumkeur

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

Een bouwkundige keuring Rhenen via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook hier vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk.

 

 

Bouwkundige keuring Rhenen (1)
Bouwkundige keuring Rhenen (2)
Bouwkundige keuring Rhenen (3)
Bouwkundige keuring Rhenen (4)

Onlangs hebben wij in Rhenen een appartement gekocht. Om de technische staat goed vast te kunnen stellen, hebben wij Fred Tokkie benaderd. Hij reageerde snel op ons verzoek om het onderzoek te doen. Het onderzoek is grondig gedaan. Wij ontvingen een uitgebreid rapport waarin de kwaliteit van de bouwkundige onderdelen werd beschreven. Het rapport hielp ons met ons eerdere vermoeden dat niet alles in orde was. Het heeft ons enorm geholpen de onvolkomenheden door de verkopende partij alsnog in orde te laten maken. Nadat de onvolkomenheden in orde waren gemaakt, heeft Fred Tokkie een eindkeuring gedaan. Ook daar is een adequate rapportage van gemaakt. Gedurende het proces heb ik diverse malen telefonisch contact met Fred gehad. Niet alleen uit de rapportage, maar ook uit de telefonische overleggen blijkt grote betrokkenheid en vakmanschap.
Graag beveel ik Fred Tokkie van harte aan.

 

Fred heeft de voorschouw gedaan van mijn nieuwbouw appartement in Rhenen.
Hij is een vakman in hart en nieren. Ik was meer dan tevreden. Hij heeft mij vakkundig door de voor-oplevering heen geloodst en overspoelt met tips and tricks!
Hij heeft een scherp oog voor detail en was goed voorbereid; lampjes, laser-meetapparatuur. Hij had alles bij zich. Omdat je niet elke dag een huis koopt is het super fijn om een deskundige aan je zijde te hebben die de zaken goed en met geduld aan je kan uitleggen zodat je het zelf ook begrijpt waar het over gaat. Thanks Fred!

 

Herstelkosten bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals planmatig onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Rhenen.

 

 

Verbouwingskosten


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Rhenen

 

Fred net gesproken, direct advies om met een ander in gesprek te gaan t.b.v. vergunningsaanvraag! Heel fijn om gewoon eerlijk advies te krijgen. Dank Fred en wie weet tot een volgende keer!
 
 
Premiumkeur, met name Fred Tokkie heeft ons snel, accuraat en zeer deskundig geholpen.

 

Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

Snel en duidelijk advies, heb een belangeloos eerlijk verhaal gekregen, zeer prettige ervaring!

Bouwkundige keuring Rhenen (5)
Bouwkundige keuring Rhenen (6)
Bouwkundige keuring Rhenen (7)
Bouwkundige keuring Rhenen (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Rhenen

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang-en-sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis

 

 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte