Bouwkundige Keuring Oudewater


Bouwkundige keuring Oudewater. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Oudewater. We hebben al vele woningen in Oudewater gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Oudewater. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Oudewater

Lees de Recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business inside

Bouwkundige keuring Oudewater. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Oudewater op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wij voor u maken is erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers inclusief de NHG.

Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M3 inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring Oudewater

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen. Een bouwkundige keuring in Oudewater via Premiumkeur is veel uitgebreider en completer dan de meeste andere bedrijven die ook bouwkundige keuringen uitvoeren, want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en we kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering. Want tijdens de bouwkundige keuring kunnen we ook een aanvullend funderingsonderzoek uitvoeren. Zodat het duurste en meest ingrijpende bouwkundige gebrek voor u gekeurd wordt. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland die deze service biedt.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een erkend en geregistreerd keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Dit keurmerk geeft u de garantie dat er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling tussen de bouwkundig inspecteur en de makelaar.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning. Ik keur alle soorten huizen in Oudewater en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

 

Bouwkundige keuring Oudewater


In Oudewater gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd in overeenstemming met NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u vaak een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. Risico’s die u kunt vermijden door Premiumkeur in te huren

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw een groot financieel risico voor u. Ook dit risico kunt u vermijden door te ons in te huren want wij klimmen in de meest gevallen het dak op. (mits veilig en verantwoord)

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundige bouwkundige bent herken je funderingsproblemen. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten.
Deze apparatuur heb ik standaard bij mij.

Wij keuren alle soorten woningen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Oudewater, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

Een bouwkundige keuring in Oudewater via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook kunt u diverse video’s bekijken uit de dagelijkse praktijk.

Bouwkundige keuring Oudewater (1)
Bouwkundige keuring Oudewater (2)
Bouwkundige keuring Oudewater (3)
Bouwkundige keuring Oudewater (4)

Fred Tokkie heeft ons geadviseerd bij de aankoop van een prachtig huis in Oudewater Na de bouwkundige keuring bleek de kelder lek te zijn en hebben wij de koop geannuleerd waarmee hij ons heeft behoed voor een financiële ramp. De verkopers kwamen aan met een offerte van 10k, maar gezien de ernst van de vochtproblemen had ons dat zeker het tienvoudige gekost; kopzorgen , eventuele burenconflicten en verloren tijd nog niet eens meegerekend. Het heeft ons de ogen geopend. 5 maanden later zijn de we eigenaren van een prachtig huis zonder souterrain en zonder gebreken. Ook deze koop wilden we niet finaal maken zonder de kritische blik van Fred, die naast gebreken ook oog heeft voor andere details zoals onderhoudstips en aandachtspunten waardoor je huis meer waard wordt en beter behouden blijft. Al met al een perfecte, nuchtere en kundige partner die je nodig hebt om je droomhuis te vinden op de overspannen huizenmarkt.

 
 

Onlangs hebben wij in Oudewater een huis gekocht. Om de technische staat goed vast te kunnen stellen, hebben wij Fred Tokkie benaderd. Hij reageerde snel op ons verzoek om het onderzoek te doen. Het onderzoek is grondig gedaan. Wij ontvingen een uitgebreid rapport waarin de kwaliteit van de bouwkundige onderdelen werd beschreven. Het rapport hielp ons met ons eerdere vermoeden dat niet alles in orde was. Het heeft ons enorm geholpen de onvolkomenheden door de verkopende partij alsnog in orde te laten maken. Nadat de onvolkomenheden in orde waren gemaakt, heeft Fred Tokkie een eindkeuring gedaan. Ook daar is een adequate rapportage van gemaakt. Gedurende het proces heb ik diverse malen telefonisch contact met Fred gehad. Niet alleen uit de rapportage, maar ook uit de telefonische overleggen blijkt grote betrokkenheid en vakmanschap.

Graag beveel ik Fred Tokkie van harte aan als u een huis wilt kopen in Oudewater

Wij hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Oudewater. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

We hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuwe woning in Oudewater. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Oudewater.

 

Verbouwplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Oudewater.

 

 

Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons in Oudewater gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!

Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred Tokkie zeker aanraden

Bouwkundige keuring Oudewater (5)
Bouwkundige keuring Oudewater (6)
Bouwkundige keuring Oudewater (7)
Bouwkundige keuring Oudewater (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Oudewater

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte