Bouwkundige Keuring Nieuwegein


Bouwkundige keuring Nieuwegein Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Nieuwegein. We hebben al flink wat woningen in Nieuwegein bouwtechnisch gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.
We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Nieuwegein. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Nieuwegein.

We zijn werken volgens NEN 2767 en zijn goed verzekert. We bieden u de allerbeste kwaliteit en zijn betrokken en betrouwbaar. Maar bij Premiumkeur gaan wij verder dan alleen maar een visuele keuring want wij doen ook specialistische onderzoeken tijdens de bouwkundige keuring en u hoeft hier niet extra voor te betalen

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch onderzoek en een deel inspectie zoals een kwaaitaalvloer inspectie, opleveringskeuring, kruipruimte inspectie, dakinspectie, funderingsonderzoek, nulmeting en een meerjarenonderhoudsplan.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de nrc en bekijk mij ook in het tv programma kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in business insider

Bouwkundige keuring Nieuwegein. Kies voor een bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die vele woningen in Nieuwegein heeft gekeurd Kennis en ervaring die erg belangrijk is bij de bouwkundige inspectie van een huis in Nieuwegein. Het bouwkundig rapport Nieuwegein dat wij maken wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers inclusief de NHG

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren.  U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Nieuwegein voor u uitvoeren. Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring Nieuwegein

In Nieuwegein staan heel wat huizen die voorzien zijn van kwaaitaal vloeren. Dit is een betonvloer waar vaak betonrot bij aangetroffen wordt, ook is het bij veel woningen asbest toegepast. De Kwaaitaal vloer kan alleen beoordeeld worden door de kruipruimte in te gaan en besef goed dat de grotere landelijke bureaus waar de makelaars mee samenwerken 9 van de 10 keer de kruipruimte niet ingaan. En voor asbest zult u een apart onderzoek moeten laten uitvoeren en dus ook apart moeten betalen.

In de bouwkundige keuring die wij voor u uitvoeren wordt er goed gekeken naar de aanwezigheid van asbest.  Ook gaan wij de kruipruimte helemaal in en we weten alles van kwaaitaal vloeren en wat het kost om deze vloeren te repareren of te vervangen. U krijgt een realistische inschatting van de herstelkosten. Kies voor een eerlijke en deskundige keuring Nieuwegein. Kies voor Premiumkeur want u krijgt een Premiumkeur inspectie van uw nieuwe woning.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren. Bekijk ze a.u.b.

 

 

 

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


In Nieuwegein gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de verkopend makelaar wil vooral dat er snel beslist wordt en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring Nieuwegein Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring Nieuwegein verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring en veel lokale kennis over huizen in Nieuwegein kies u voor een bouwkundig inspecteur die u beschermt tegen een miskoop en hoge kosten achteraf. Kies ook voor de meest complete bouwkundige keuring Nieuwegein

Wij zijn erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd in overeenstemming met NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

In Nieuwegein staan heel wat huizen waarbij kwaaitaal vloeren zijn toegepast.
Dit is een vloer van beton waar veel problemen mee zijn omdat deze verkeerd geproduceerd zijn. Als deze vloer is aangetast kan dit een kostenpost van zeker 20.000 euro opleveren. Dus de kruipruimte inspectie moet grondig uitgevoerd worden.

Ik keur alle soorten huizen in de omgeving van Nieuwegein zoals Utrecht, Zeist, Den Dolder, Bilthoven Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Worden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, Vleuten, De Meern, Doorn en Driebergen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwtechnische keuring voor een huis in Nieuwegein. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan. Het rapport ontvingen we een kleine week later, maar zo wisten we eigenlijk al volledig wat ons stond te wachten.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

 

Vakkundig want Fred neemt de tijd om alles uitvoerig uit te leggen.
Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een bouwkundige keuring voor een potentiële aankoop van een woning in Nieuwegein. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

Fred Tokkie heeft onze VvE op een goede en vakkundige manier ondersteund met een serieus probleem in de kruipruimte van ons gebouw in Nieuwegein.
Houten balken waren verrot, aangetast door schimmel/zwammen en slechte ventilatie. Op advies van Fred gekozen voor een combinatie vloer in beton. Fred deed ook controle op door aannemer uitgevoerde werkzaamheden.

Ik belde Fred met een vraag over vocht doorslag uit de badkamer. Hij heeft me telefonisch al erg goed advies gegeven waardoor hij jammer genoeg niet meer nodig was maar ik veel geld heb bespaard. Als ik een in de toekomst een (Fred) probleem heb bel ik hem zeker. Het zou wel fijn zijn als hij ook een betrouwbare loodgieter tak zou opzetten. Veel succes

bouwkundige keuring Nieuwegein (1)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (2)
bouwkundige keuring Nieuwegein (3)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (4)

Zeer tevreden. Fred tokkie is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van het te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte bouwkundige keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan als u een huis wil kopen in Nieuwegein, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren bij een bouwkundige keuring Nieuwegein

 

Fred Tokkie heeft voor ons een monumentaal pand bouwkundig gekeurd. Omdat het een erg oud huis betrof hebben wij extra veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bouwkundige keurder. Wij zijn op basis van referenties bij Fred uitgekomen en hij heeft ons niet teleurgesteld. Integendeel, Fred is onafhankelijk, erg professioneel en kundig en zegt waar het op staat (ook wanneer je dit liever niet wil horen). Hij heeft ons eerlijk en erg goed geadviseerd en dit heeft ons behoed voor de aankoop van een huis met toekomstige funderingsproblemen (zowel verzwakking als waterschade) en gewaarschuwd voor een “creatieve” NEN-meting waardoor de m2 prijs te hoog was. Kortom, risico’s die gezien de prijs van het huis onacceptabel waren en ons een financiële strop hadden kunnen bezorgen. ​ Bedankt, wij komen zeker terug!

 

Herstelkosten overzicht bouwkundige gebreken


Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is toch de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten een lange termijn kosten zoals schilderonderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring Nieuwegein uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht als u een huis gaat kopen in Nieuwegein

 

 

 

 

 

Gratis verbouwingsadvies en verbouw kostenoverzicht


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring Nieuwegein is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost.

 

 

 

 

 

 

Aanrader! Fred heeft het huis gekeurd die we in Utrecht wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte keuring.

 

Als je een bouwkundige nodig hebt die écht onafhankelijk is, moet je bij Fred Tokkie zijn! Ontzettend veel ervaring, top advies en vooral een eerlijke mening. Nooit een bouwkundige keuring doen door iemand die een makelaar aanraadt, altijd een onafhankelijke zoeken. Hiervoor is Fred echt een aanrader.

 

Bouwkundige keuring Nieuwegein (5)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (6)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (7)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (8)
 1. De dakbedekking
 2. De nokvorsten
 3. De schoorsteen
 4. De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 5. De dakkapellen indien aanwezig
 6. Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 7. Lood en loodslabben
 8. De boeidelen
 9. De houten gootbak
 10. De zinken deklijsten
 11. De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 12. De bakstenen
 13. Het voegwerk
 14. Het pleisterwerk
 15. De ramen
 16. De kozijnen
 17. Het glas
 18. De binnen deuren en buitendeuren
 19. Deurbeslag
 20. De badkamer
 21. Tegelwerk badkamer
 22. Voegwerk badkamer
 23. Siliconenkit badkamer
 24. Aarding van de badkamer
 25. Ventilatie badka
 1. Sanitair badkamer
 2. Dakconstructie
 3. Spanten
 4. Gordingen
 5. Nokbalk
 6. Isolatie dak
 7. Lekkages van het dak
 8. Vochtmeting lekkages
 9. Vloerconstructie
 10. Balkconstructie
 11. Staalconstructie
 12. Kruipruimte isolatie
 13. Staalconstructie kruipruimte
 14. Vloerconstructie in kruipruimte
 15. Broodjesvloer kruipruimte
 16. Kwaaitaalvloer
 17. Betonrot in kruipruimte
 18. Riolering in Kruipruimte
 19. Asbest in kruipruimte
 20. Ventilatie kruipruimte
 21. Houtworm in de kruipruimte
 22. Huiszwam in de kruipruimte
 23. Optrekkend vocht in de kruipruimte
 24. Houtrot in de kruipruimte
 25. Lekkages in de kruipruimte
 26. De open haard
 27. De gashaard
 28. De windveren
 29. De gasmeter
 30. Asbest (visueel)
 31. Dak
 1. Aanwezigheid van aardpen
 2. Aarding stopcontacten
 3. Aarding groepenkast en gasleiding
 4. Veiligheidsaarding badkamer
 5. Groepenkaart
 6. Stopcontacten
 7. Leidingen
 8. Veiligheid
 9. Brandveiligheid
 10. Plafonds
 11. Brandbare materialen
 12. Giftige brandbare materialen
 13. Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 14. Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 15. Buiten schilderwerk
 16. Binnen schilderwerk
 17. Keuken
 18. Toilet
 19. Tegelvloeren
 20. Houten vloeren
 21. Aanbouw
 22. De fundering
 23. Vochtmetingen
 24. Vochtplekken, schimmel
 25. Algehele bouwkundige staat
 1. Balkon constructie
 2. Houten constructie balkon
 3. Vloerconstructie beton
 4. Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 5. Draagconstructie balkon
 6. Staalconstructie balkon
 7. Betonrot balkon
 8. Cv-installatie
 9. Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 10. Rookgasafvoer
 11. Zuurstoftoevoer
 12. Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 13. aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 14. Lekkages cv-ketel en radiatoren
 15. Radiatoren
 16. Vloerverwarming
 17. Vloerverwarming unit
 18. Pomp vloerverwarming
 19. Inlaatcombinatie
 20. Overdrukventiel
 21. Thermostaat
 22. Elektrische installatie
 23. Groepenkast
 24. Zekeringen
 25. Aardlekschakelaar
 26. Staalconstructie in de kruipruim

Wij zochten met enige spoed iemand die een bouwkundige keuring voor ons wilde doen van ons nieuwe huis in Nieuwegein. Ik heb op maandagochtend Premiumkeur gebeld en dezelfde middag stonden we al in de woning. De keuring ging in hoog tempo, maar Fred neemt wel de tijd om uitleg en advies te geven. Voor ons bracht de keuring precies wat we wilden, namelijk snel een duidelijk beeld van de staat en te verwachten kosten. Mede door de grondige uitgevoerde bouwkundige keuring van Fred hebben wij de woning gekocht.

 

Er kan veel mis zijn met een huis wat je als koper niet in de gaten hebt. Fred Tokkie ziet dat wel en legt je meteen uit welk probleem er achter zit en hoe dat opgelost kan worden. Hij is snel, flexibel en uitermate scherp. Hij klimt op het dak en duikt in de kruipruimte. Je hoort heel snel of het huis jouw liefde waard is of dat je maar beter een deurtje verder kan gaan kijken. Wil je weten hoe het zit, neem dan Fred Tokkie mee!