Bouwkundige keuring Nieuwegein

Bouwkundige Keuring Nieuwegein


Bouwkundige keuring Nieuwegein?
Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring in Nieuwegein. We hebben al velen huizen in Nieuwegein gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Nieuwgein.
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Nieuwegein is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.

Bouwkundige keuring Nieuwegein. Kies voor een bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die vele woningen in Nieuwegein heeft gekeurd Kennis en ervaring die erg belangrijk is bij de bouwkundige inspectie van een huis in Nieuwegein. Het bouwkundig rapport dat wij maken wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Lees de RECENSIES en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantoor uren, U krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Nieuwegein voor u uitvoeren

Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com

Laat u vooral geen woning  inspecteur aanpraten door de verkopend makelaar want de kans is groot dat deze woning inspecteur op de hand is van de makelaar, waardoor bouwkundige gebreken worden gebagatelliseerd en herstelkosten van de gebreken bewust te laag worden ingeschat. De kans is groot dat u na de aankoop van het huis geconfronteerd wordt met hele hoge kosten. Dus wees verstandig en blijf uit de buurt van de bouwkundige vriendjes van de makelaar.

Wij rekenen €379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M3 inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle tarieven.

In Nieuwegein staan heel wat huizen die voorzien zijn van Kwaaitaal vloeren. Dit is een betonvloer waar vaak betonrot bij aangetroffen wordt, ook is het bij veel woningen asbest toegepast. De Kwaaitaal vloer kan alleen beoordeeld worden door de kruipruimte in te gaan en besef goed dat de grotere landelijke bureaus waar de makelaars mee samenwerken 9 van de 10 keer de kruipruimte niet ingaan. En voor asbest zult u een apart onderzoek moeten laten uitvoeren en dus ook apart moeten betalen. In de bouwkundige keuring die wij voor u uitvoeren wordt goed gelet op de aanwezigheid van asbest en wij zullen u ook zeker van te voren melden als wij in een bepaald huis asbest verwachten. We zijn lokaal bekend en weten precies in welke wijken asbest is toegepast en niet. Ook gaan wij de kruipruimte in en we weten alles van Kwaaitaal vloeren en wat het kost om deze vloeren te repareren of te vervangen. U krijgt een realistische inschatting van de herstelkosten. Kies voor een eerlijke en deskundige keuring. Kies voor Premiumkeur.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren. Bekijk ze a.u.b.

Ik keur alle soorten huizen in de omgeving van Nieuwegein zoals Utrecht, Zeist, Den Dolder, Bilthoven Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Worden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, Vleuten, De Meern, Doorn en Driebergen.

Bouwkundige keuring Nieuwegein


In Nieuwegein gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de verkopend makelaar wil vooral dat er snel beslist wordt en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Oftewel als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring en veel lokale kennis over huizen in Nieuwegein kies u voor een bouwkundig inspecteur die u beschermt tegen een miskoop en hoge kosten.

Wij zijn erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd conform NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus waar verkopend makelaars uit Nieuwegein graag mee samenwerken u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd,waardoor de kans groot is dat ernstige gebreken over het hoofd worden gezien. In Nieuwegein staan heel wat huizen waarbij Kwaaitaal vloeren zijn toegepast. Dit is een vloer van beton waar veel problemen mee zijn omdat deze verkeerd geproduceerd zijn. Als deze vloer is aangetast kan dit een kostenpost van zeker 20.000 euro opleveren. Dus de kruipruimte inspectie moet grondig uitgevoerd worden.

bouwkundige keuring Nieuwegein (1)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (2)
bouwkundige keuring Nieuwegein (3)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (4)

Bouwkundige keuring Nieuwegein


Zeer tevreden. Fred is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van het te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto ’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan als u een huis wil kopen in Utrecht, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren bij een bouwkundige keuring Utrecht

Bouwkundige keuring Nieuwegein


Fred heeft voor ons een monumentaal pand in de binnenstad van Utrecht bouwkundig gekeurd. Omdat het een erg oud huis betrof hebben wij extra veel aandacht besteed aan het vinden van de juiste bouwkundige keurder. Wij zijn op basis van referenties bij Fred uitgekomen en hij heeft ons niet teleurgesteld. Integendeel, Fred is onafhankelijk, erg professioneel en kundig en zegt waar het op staat (ook wanneer je dit liever niet wil horen). Hij heeft ons eerlijk en erg goed geadviseerd en dit heeft ons behoed voor de aankoop van een huis met toekomstige funderingsproblemen (zowel verzwakking als waterschade) en gewaarschuwd voor een “creatieve” NEN-meting waardoor de m2 prijs te hoog was. Kortom, risico’s die gezien de prijs van het huis onacceptabel waren en ons een financiële strop hadden kunnen bezorgen. ​ Bedankt, wij komen zeker terug!

Bouwkundige keuring Nieuwegein

 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is immers de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstel kosten en en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kosten overzicht welke u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht als u een huis gaat kopen in Nieuwegein

Bouwkundige keuring Nieuwegein

Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost.

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Nieuwegein. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Nieuwegein. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Bouwkundige keuring Nieuwegein (5)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (6)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (7)
Bouwkundige keuring Nieuwegein (8)
Wat inspecteren wij ! Klik op de rode links en bekijk zeer leerzame video’s
 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte