Bouwkundige Keuring Montfoort


Bouwkundige keuring Montfoort Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Montfoort. We hebben al redelijk wat woningen in Montfoort bouwkundige geïnspecteerd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com

Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Montfoort. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Lees de RECENSIES en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

Bouwkundige keuring Montfoort. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Montfoort op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en via de e-mail bereikbaar. u krijgt ons vaak persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen.
En in de meeste gevallen kunnen wij ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Montfoort voor u uitvoeren

Wij rekenen € 379  inclusief btw voor de bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ en dit is inclusief een zeer uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring Montfoort

.Een bouwkundige keuring in Montfoort via Premiumkeur is veel uitgebreider en completer dan andere onze concurrenten, want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook deskundig adviseren over de bouwkundige staat van de fundering.

Wij keuren alle soorten huizen in Montfoort en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

Een bouwkundige keuring Montfoort via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring Montfoort. U kunt hier diverse video’s zien uit de dagelijkse praktijk.

 

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk in Nederland dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Dit keurmerk geeft de zekerheid dat er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling tussen bouwkundig inspecteur en de verkopend makelaar.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

Bouwkundige keuring Montfoort


In Montfoort gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op.
De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht, want als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden.

De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop en hoge kosten achteraf

Wij zijn erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle bouwkundige keuringen inspecties worden uitgevoerd volgens NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige keuringen zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u vaak een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, wederom een groot financieel risico voor u En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen duidelijke uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundige en ervaren bouwkundig expert bent herken je funderingsproblemen en meldt je dit direct aan de koper. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten. Deze meetapparatuur hebben de inspecteurs van Premiumkeur standaard bij zich.

Wij keuren alle soorten woningen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, Montfoort, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

Bouwkundige keuring Montfoort (1)
Bouwkundige keuring Montfoort (2)
Bouwkundige keuring Montfoort (3)
Bouwkundige keuring Montfoort (4)

Op zoek naar constructie-keurder vanwege kraakjes en scheuren in stucwerk.‘S Ochtends vroeg al goed bereikbaar en goed advies. Laten we even skypen dat kan een hoop geld schelen. Zo gezegd zo gedaan, krimpscheuren en knappen door vloerverwarming. Van alle markten thuis, goed geholpen! Bedankt.

Als je een bouwkundig expert nodig hebt die écht onafhankelijk is, moet je bij Fred Tokkie zijn! Ontzettend veel ervaring, top advies en vooral een eerlijke mening. Nooit een bouwkundige keuring doen door iemand die een makelaar aanraadt, altijd een onafhankelijke zoeken. Hiervoor is Fred echt een aanrader

Overzicht herstelkosten van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Montfoort

 

Gratis verbouwadvies


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Montfoort

 

Wij hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Montfoort. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

We hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Montfoort. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

Fred Tokkie heeft mij een enorm geholpen met zijn advies. Hij is zeer deskundig, eerlijk, duidelijk en onafhankelijk. Ik had tot nu toe geen goede ervaringen met bouwkundige inspecteurs, die veel rekenen maar weinig zien, maar Fred is echt anders. Als ik een volgend huis koop schakel ik hem zeker in!

Fred Tokkie heeft onze VvE op een goede en vakkundige manier ondersteund met een serieus probleem in de kruipruimte van ons gebouw in Montfoort. Houten balken waren verrot, aangetast door schimmel/zwammen en slechte ventilatie. Op advies van Fred gekozen voor een combinatie vloer in beton. Fred deed ook controle op door aannemer uitgevoerde werkzaamheden.

Bouwkundige keuring Montfoort (5)
Bouwkundige keuring Montfoort (6)
Bouwkundige keuring Montfoort (7)
Bouwkundige keuring Montfoort (8)
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Aanvoer en retour leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Montfoort

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis