Bouwkundige Keuring Maartensdijk


Bouwkundige keuring Maartensdijk Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Maartensdijk. We hebben al vele huizen in Maartensdijk gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of mail: premiumkeur@gmail.com Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Maartensdijk. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring  Maartensdijk.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Bouwkundige keuring Maartensdijk. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Maartensdijk bouwkundig goed kent.

Het bouwkundig rapport dat voor u maken wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers. Wij zijn gecertificeerd, NHG erkend.

We zijn het enige bedrijf in Nederland dat gebruik maakt van een kruipruimte robot met camera zodat we ook een hele ondiepe kruipruimte kunnen wij inspecteren. Ook zijn we het enige in Nederland dat tijdens de bouwkundig keuring direct een funderingsonderzoek kan uitvoeren.(meerprijs) We hebben hightech apparatuur waar we de scheefstand van een huis mee kunnen meten. In veel gevallen klimmen wij het dak op zodat het dak uitgebreid geïnspecteerd wordt. Kies voor een Premium inspectie van uw nieuwe huis.
De financiële risico’s voor u worden door deze zeer uitgebreide manier van inspecteren tot een minimum beperkt.

We zijn 7 dagen per week bereikbaar ook na kantooruren, zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in veel gevallen kunnen we de volgende dag al een bouwkundige keuring Maartensdijk voor u uitvoeren.

Een bouwkundige keuring kost € 379 inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Maartensdijk

Ik keur alle soorten huizen in Utrecht en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand.

Een bouwkundige keuring in Maartensdijk via Premiumkeur is echt veel grondiger en uitgebreider dan de meeste andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s achteraf maximaal beperkt worden. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring in Maartensdijk

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundig keuring. Een erkend en geregistreerd keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Dit keurmerk geeft u zekerheid dat er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling tussen de bouwkundig inspecteur en de verkopend makelaar.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch bouwkundig onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


In Maartensdijk gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De verkopend makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht als koper. Met andere woorden als u een woning heeft gekocht zonder het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak bijna altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren en deskundig bouwkundig inspecteur opgemerkt.
Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundig inspecteur die u beschermt tegen een miskoop en hoge kosten achteraf

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties en bouwkundige keuringen worden uitgevoerd volgens NEN 2767, maar wij gaan verder dan alleen een visuele keuring want we voeren ook aanvullende onderzoeken uit tijdens de bouwkundige keuring.

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars uit Maartensdijk waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige keuringen die wij uitvoeren zijn grondig en zeer uitgebreid en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat heel wat bouwadvies bureaus u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt in veel gevallen alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd, waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. Dit had natuurlijk gewoon voorkomen kunnen worden als de bouwkundig inspecteur de kruipruimte helemaal geïnspecteerd zou hebben

Ook daken worden vaak, maar gedeeltelijk geïnspecteerd of van een afstand met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden. Een goede reden om voor Premiumkeur te kiezen want wij doen geen half werk.

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus niet onderzocht met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut kolder argument, want als je een deskundige en een ervaren bouwkundig inspecteur bent dan herken je funderingsproblemen. meteen. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten, en deze apparatuur hebben de inspecteurs van Premiumkeur altijd bij zich.

Wij keuren alle soorten woningen in de provincie Utrecht zoals in Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen, Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

 

Bouwkundige keuring Maartensdijk (1)
Bouwkundige keuring Maartensdijk (2)
Bouwkundige keuring Maartensdijk (3)
Bouwkundige keuring Maartensdijk (4)

Fred heeft driemaal een woning met kelder voor mij bouwkundig gekeurd. Hij is een ervaren en uiterst kritische bouw keurder die geen blad voor de mond neemt. Hij houdt zijn onafhankelijkheid hoog in het vaandel , windt er geen doekjes om en benoemt feiten en risico’s direct en dat levert een belangrijk onafhankelijk inzicht op in wat je nou eigenlijk koopt. Fred is verre van een hokjes-aankruiser maar een keurder met moderne meetapparatuur met een duidelijke mening

 

Fred Tokkie heeft me zeer goed geholpen met de bouwkundige keuring en veel tips gegeven voor de aankoop van mijn nieuwe huis. Hierdoor kreeg ik de zekerheid die ik zocht bij de aankoop van het huis. Zorgen die ik had na de bezichtigingen, werden hierdoor weggenomen. Bovendien gaat Fred volledig onafhankelijk te werk.
Tot slot heeft Fred nog de nodige tips gegeven over hoe ik het huis in de toekomst kan veranderen, dan wel verbeteren.
Ik raad het zeker aan om Premiumkeur in te schakelen voor een bouwkundige keuring voordat je overgaat tot de koop van een huis!

Kostenoverzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring Maartensdijk te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is toch de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door Premiumkeur bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals terugkerend onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Maartensdijk.

 

Hulp bij uw verbouwingsplannen


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Maartensdijk.

 

 

Als project ontwikkelaar maak ik vaak gebruik van deze partij voor zowel advieswerk als bouwkundige keuringen. Zeer bekwaam!

Vanwege problemen met de vloerbalken Fred Tokkie gevraagd om een inspectie uit te voeren. Fred stelde voor om mee te gaan de kruipruimte in, zodat ik met eigen ogen ook de situatie kon beoordelen. Bijzonder was dat de uitkomsten van een eerder uitgevoerde bouwtechnische keuring bij aankoop van de woning totaal onjuist bleken. Het mooie was dat hij ook gelijk met een mogelijke oplossing kwam en dat heel duidelijk en begrijpelijk weet te communiceren.

I.v.m. aankoop grachten appartement in contact gebracht met Fred Tokkie.
Wat een vakman! Uitstekend gefundeerd advies, snelle adequate (re-)actie en uitstekende service. Bedankt voor het meedenken Fred! Een absolute aanbeveling en noodzakelijke investering voor een ieder die vastgoed koopt of overweegt aan te kopen.
Op zoek naar constructie-keurder vanwege kraakjes en scheuren in stucwerk.
‘S Ochtends vroeg al goed bereikbaar en goed advies. Laten we even skypen dat kan een hoop geld schelen. Zo gezegd zo gedaan, krimpscheuren en knappen door vloerverwarming. Van alle markten thuis, goed geholpen! Bedankt.
Bouwkundige keuring Maartensdijk (5)
Bouwkundige keuring Maartensdijk (6)
Bouwkundige keuring Maartensdijk (7)
Bouwkundige keuring Maartensdijk (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Maartensdijk

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte