Bouwkundige keuring Maarssen


Bouwkundige keuring Maarssen. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Maarssen. We hebben al vele monumentale panden langs de Vecht  gekeurd, maar ook nieuwere woningen in de wijken zoals de Duivenkamp, Pauwenkamp en Spechtenkamp.  We hebben veel kennis van lokale bouwkundige factoren. Bel 030-2072219 en maak direct telefonisch een afspraak of email naar premiumkeur@gmail.com Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Maarssen. We dienen maar 1 belang en dat is het belang van de huizenkoper.
U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Maarssen. Wij zijn gecertificeerd, betrokken, betrouwbaar en goed verzekerd en leveren de beste kwaliteit tijdens de bouwkundige keuring Maarssen

Tijdens de bouwkundige keuring Maarssen klimmen wij ook het dak echt helemaal op en gaan we ook de kruipruimte helemaal in. (indien dit veilig en verantwoord is)

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een erkend en geregistreerd keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Dit geeft u zekerheid dat er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling tussen de bouwkundig inspecteur en de verkopend makelaar.

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch onderzoek en een deel inspectie zoals: een dakinspectie, kruipruimte inspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, vocht inspectie, vloeren onderzoek, scheuren onderzoek, lekkages opsporen, lekdetectie, conflict met een aannemer, schade onderzoek, mediation bij bouwkundige geschillen, thermografische inspectie, kruipruimte inspectie met camera en videoscoop, kruipruimte inspectie met op afstand bestuurbare robot, isolatie advies woning, advies en het beperken/oplossen van  geluidsoverlast, schoorsteen inspectie, gevel inspectie, bouwkundig conflict en de opleveringskeuring en de vooropleveringskeuring van uw nieuwbouw woning.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren, u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. In de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Maarssen voor u uitvoeren

Het bouwkundig rapport Maarssen dat wij voor u maken wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers inclusief de NHG

Besef dat er heel wat huizen langs de Vecht staan met ernstige funderingsproblemen. Een zeer ernstig en vooral kostbaar bouwkundig gebrek. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat tijdens de bouwkundige keuring Maarssen een aanvullend bovengronds  funderingsonderzoek voor u kunt uitvoeren.

 

 

De meest grondige bouwkundige keuring in Nederland


Bouwkundige keuring Maarssen. Besef goed dat veel woning inspecteurs  u meestal een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt vaak alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd, waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En de inspecteur is niet aansprakelijk want hij is de kruipruimte niet ingegaan. Lees de algemene voorwaarden van mijn concurrenten want hier staat duidelijk in dat ze de kruipruimte niet fysiek inspecteren en ook niet hoger dan 6 meter de ladder op gaan.

Daken worden meestal van een afstand of met een selfie stick van uit het dakraam geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw een groot financieel risico voor u. Een dak kun je alleen goed inspecteren op kwaliteit door het dak, de dakgoten en het dakleer van zeer dichtbij nauwkeurig te bekijken en dat geldt ook voor de kruipruimte.

Premiumkeur wij gaan verder waar andere inspecteurs ophouden. Daarom de naam Premiumkeur. De Premium bouwkundige keuring van uw nieuwe huis en voor een zeer scherpe prijs.

Ik keur regelmatig huizen in de gemeente Stichtse Vecht zoals Maarssenbroek, Loenersloot, Loenen aan de Vecht en Breukelen en heb dus veel lokale expertise. Ik weet welke bouwkundige gebreken hier veel voorkomen. Kies voor de allerbeste bouwkundige keuring Maarssen en bel Premiumkeur.

Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Wat kost een bouwkundige keuring in Maarssen?  Wat kost een bouwkundige keuring?  Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Maarssen en omstreken. Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en hoge kosten mee kan voorkomen.

 

 

 

 

bouwkundige keuring Maarssen (1)
Bouwkundige keuring Maarssen (2)
bouwkundige keuring Maarssen (3)
Bouwkundige keuring Maarssen (4)

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred Tokkie en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred Tokkie is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuw te kopen woning in Maarssen. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

 

Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen bouwkundig rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jou nummer blijft in mijn mobiel!

Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende bouwkundige keuring!

Het koopcontract


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Maarssen

 

 

Verbouwingskosten


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring.

 

 

Bouwkundige keuring Maarssen (5)
Bouwkundige keuring Maarssen (6)
Bouwkundige keuring Maarssen (7)
Bouwkundige keuring Maarssen (8)

Na aankoop van ons huis heeft Fred een bouwkundige keuring gedaan en legde hij ons helder en eerlijk de keuzemogelijkheden uit, die ons voor het uit 1900 daterend huis aan onderhoud de komende jaren te wachten stonden. In de jaren erna heeft Fred de tijd genomen om ons praktisch en duidelijk advies te geven, zorgen weg te nemen, waardoor we uiteindelijk met een gedegen plan het project aan gaan pakken. ‘Kwaliteit is tijd’ geldt voor ons zowel tijdens de aanloop naar als de invulling van werkzaamheden voor het project.

Ik vond het heel fijn samenwerken met Fred. Hij neemt echt de tijd om alles na te kijken en niets uit te sluiten. Bovendien heeft hij me alles erg goed uitgelegd en iedere vraag geduldig beantwoord. Het was voor mij heel erg lastig inschatten of ik er goed aan deed om de woning te kopen. In een wereld waar iedereen een belang heeft is het fijn om met iemand te kunnen werken die verstand van zaken heeft en onafhankelijk is. In het proces van het huis kopen was de communicatie in het algemeen lastig omdat iedereen het druk heeft. Maar Fred nam bijna altijd op of belde binnen een uur terug. Fijn dat er nog keurders bestaan waar je op kunt vertrouwen!

 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Maarssen

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis