Bouwkundige Keuring Maarsbergen


Bouwkundige keuring Maarsbergen Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Maarsbergen. We hebben al vele oude woningen in Maarsbergen bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees de Recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Maarsbergen. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Kies voor een lokaal bekend bouwkundig inspecteur met 30 jaar ervaring die Maarsbergen op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wordt erkend door alle banken, de NHG en alle hypotheekverstrekkers.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kunnen wij de volgende dag al een bouwkundige keuring Maarsbergen voor u uitvoeren

Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ en dit inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Maarsbergen

Een bouwkundige keuring Maarsbergen via Premiumkeur is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten, maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering

Ik keur alle soorten huizen in Maarsbergen en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

Een bouwkundige keuring Maarsbergen via Premiumkeur is veel grondiger dan de meeste bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden maximaal worden beperkt. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook hier vind u vele video’s uit onze dagelijkse praktijk.

 

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een erkend en geregistreerd keurmerk keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Dit geeft u de zekerheid dat er geen belangenverstrengeling kan zijn tussen de bouwkundig inspecteur en de verkopend makelaar.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch bouwkundig onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring in Nederland


In Maarsbergen gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een woning heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkten herkent. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop en hoge kosten achteraf.

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige keuringen en inspecties worden uitgevoerd in overeenstemming met NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige keuringen en bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de heel wat bouwadvies bureaus u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. Kies daarom voor Premiumkeur want geen bouwkundig onderdeel wordt overgeslagen.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, weer een groot financieel risico voor u

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Dit is een onzin argument want als je een deskundig en ervaren bouwkundig inspecteur bent herken je funderingsproblemen en meld je dit direct aan de koper. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten.
Deze apparatuur hebben wij standaard bij ons

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Maarsbergen, Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

 

Wij waren in ons geval de verkopende partij. Fred kwam ingehuurd door de kopers bij ons langs en nam geen blad voor zijn mond. Bij aanvang waren wij wat overdonderd door de recht toe recht aan aanpak van Fred. Op vraag van Fred over gebreken waren wij gewoon eerlijk over de gebreken die wij wisten en Fred waardeerde dat. Hij had het ook allang door. Hij kwam ook met extra puntjes die wij niet wisten. Na een waterpasmeting begon hij op het dak en liep alles af tot in de kruipruimte. Steeds zag hij in één oogopslag wat er aan de hand was. Fred toont veel kennis van zaken en ervaring. Ook toont hij een grote betrokkenheid. Fred sloot het bezoek af met een hele rij eerlijke adviezen die ook voor ons als verkopende partij zeer behulpzaam zijn. Wij zullen Fred zeker inhuren bij de opleveringskeuring van ons nieuwe huis.
Roelof en Ilona

Fred Tokkie heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met een uitgebreide keuring van onze kruipruimte in Maarsbergen. Fred is onafhankelijk, grondig, zeer kundig, ervaren en transparant. Verder maakt Fred gebruik van hoogwaardige apparatuur waarmee hij letterlijk iedere cm van de ruimte kan inspecteren. Naast de inspectie heeft Fred ons professioneel begeleid in het complexe traject van identificeren van mogelijke schade en herstel. Voordat we in contact kwamen met Fred hadden we contact gehad met verschillende andere partijen, het was een ware verademing om met Fred in contact te komen die eindelijk duidelijkheid voor ons creëerde. Mochten wij in de toekomst overwegen om een ander huis te kopen, dan is Fred de eerst die wij inschakelen voor zijn diensten. Waarschijnlijk de beste investering die je kunt maken op dat vlak.
Nogmaals bedankt!

Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende keuring!

Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het slgemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jou nummer blijft in mijn mobiel!

Bouwkundige keuring Maarsbergen (1)
bouwkundige keuring Maarsbergen (2)
Bouwkundige keuring Maarsbergen (3)
Bouwkundige Keuring Maarsbergen (4)

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring Maarsbergen uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Maarsbergen.

 

Verbouwplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Maarsbergen.

 

 

Grondig, eerlijk, kordaat, duidelijk.
Middels een prettige samenwerking heeft de keuring ons erg geholpen bij het maken van een afweging ten aanzien het kopen van een huis. Dank Fred.

Fred heeft ons geholpen en geadviseerd waar hij reeds werk had verricht. Zodat wij een second opinion konden krijgen voor een keuring en lintvoeg/waterpasmeting via zijn netwerk. Heeft hem tijd gekost zonder factuur. Daarom raad ik hem ook zeker aan

Bouwkundige keuring Maarsbergen (5)
Bouwkundige keuring Maarsbergen (6)
Bouwkundige keuring Maarsbergen (7)
Bouwkundige keuring Maarsbergen (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Maarsbergen

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte