Bouwkundige Keuring Loenersloot


Bouwkundige keuring Loenersloot. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Loenersloot. We hebben al redelijk wat woningen in Loenersloot bouwtechnisch gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen commerciële binding met makelaars uit Loenersloot. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring. 

Bouwkundige keuring Loenersloot. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Loenersloot op zijn duimpje kent. Wij zijn erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers en uiteraard ook NHG erkend.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren, u krijgt mij meestal persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. Vaak kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Loenersloot voor u uitvoeren.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een uniek een erkend  keurmerk in Nederland dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn. Hiermee voorkomt u belangenverstrengeling tussen de inspecteur en de verkopend makelaar. 

Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring voor een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle tarieven.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Een bouwkundige keuring Loenersloot via Premiumkeur is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten, maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook metingen uitvoeren en de scheefstand van de woning bepalen zodat duidelijk wordt hoe de fundering er aan toe is.

Ik keur alle soorten huizen in Loenersloot en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Een bouwkundige keuring Loenersloot via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook hier vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk.

 

De meest grondige bouwkundige keuring van Nederland


In Loenersloot gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop en hoge kosten achteraf

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd in overeenstemming met NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd,waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan. Want wat de inspecteur niet heeft kunnen zien daar is hij niet verantwoordelijk voor. Wilt u hoge kosten achteraf voorkomen neem dan contact op met Premiumkeur

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, opnieuw een groot en onnodig financieel risico dat u kunt uitsluiten door te kiezen voor Premiumkeur

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundige bouwkundige bent herken je funderingsproblemen. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten.
Deze apparatuur heb ik standaard bij mij.

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Loenersloot, Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

 

Heel fijn geholpen. Momenteel aan het overwegen een woning aan te schaffen waar fundering op korte termijn vervangen dienst te worden. Hier wilde ik graag, tijdens het maken van de fundering, een kelder bij laten graven. Werd heel fijn meegedacht en werd op alle voor en nadelen gewezen. Ontzettend fijn!

Fred heeft mij geholpen met het oplossen van een langlopend vocht probleem in mijn huis. Waar veel andere experts er niet uit kwamen en het probleem zelfs erger maakte, kwam Fred met een oplossing. Het is een vriendelijke man die weet waar hij over praat!

Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de bouwkundige keuring werden we met onze vragen nav het rapport goed geholpen. top!

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een fikse korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

Bouwkundige keuring Loenersloot (1)
bouwkundige keuring Loenersloot (2)
Bouwkundige keuring Loenersloot (3)
Bouwkundige Keuring Loenersloot (4)

Overzicht herstelkosten van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals regulier onderhoud direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Loenersloot 

 

Gratis verbouwadvies


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Loenersloot

 

Fred is een geweldige bouwkundige inspecteur. Hij heeft ons geholpen met het kopen van een mooi huis aan het water in Loenersloot. Hij heeft ook geholpen met het niet kopen van een rot huis in het centrum van Utrecht. Koop je een woning moet je echt opletten! Deze woningen kunnen ernstige structurele problemen hebben die soms onherstelbaar zijn en die in de toekomst heel veel geld gaan kosten… Fred is eerlijk en weet waar je op moet letten bij het kopen van een oude woning. Met Fred als bouwkundige inspecteur heb je geen makelaar of aankoopmakelaar nodig! Een goede tip? Kies nooit een bouwkundige inspecteur die door je makelaar/aankoopmakelaar geadviseerd is… Vraag of je met de door jou gekozen specialist langs kan komen. Kan dat niet? Dan koop die woning niet!!!

Fred heeft ons geadviseerd bij de aankoop van een prachtig huis met souterrain. Na de keuring bleek de kelder lek te zijn en hebben wij de koop geannuleerd waarmee hij ons heeft behoed voor een financiële ramp. De verkopers kwamen aan met een offerte van 10k, maar gezien de ernst van de vochtproblemen had ons dat zeker het tienvoudige gekost; kopzorgen , eventuele burenconflicten en verloren tijd nog niet eens meegerekend. Het heeft ons de ogen geopend. 5 maanden later zijn de we eigenaren van een prachtig huis zonder souterrain en zonder gebreken. Ook deze koop wilden we niet finaal maken zonder de kritische blik van Fred, die naast gebreken ook oog heeft voor andere details zoals onderhoudstips en aandachtspunten waardoor je huis meer waard wordt en beter behouden blijft. Al met al een perfecte, nuchtere en kundige partner die je nodig hebt om je droomhuis te vinden op de overspannen huizenmarkt.
Bedankt Fred!

Bouwkundige keuring Loenersloot (5)
Bouwkundige keuring Loenersloot (6)
Bouwkundige keuring Loenersloot (7)
Bouwkundige keuring Loenersloot (8)
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Loenersloot 

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis