Bouwkundige Keuring Loenen aan de Vecht


Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht  Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht. We hebben al flink wat  woningen en oude woonboerderijen en villa’s Loenen aan de Vecht gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren.  Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com. Lees de recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.  

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Loenen aan de Vecht. In Loenen staan veel verzakte huizen met een funderingsgebrek een zeer kostbaar bouwkundig gebrek. En wij zullen u altijd duidelijk waarschuwen als we dit signaleren tijdens de bouwkundige keuring. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke keuring. Een erkend en geregistreerd Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn, waardoor er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling tussen de inspecteur en de verkopend makelaar.

Ik keur alle soorten huizen in Loenen aan de Vecht en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch onderzoek en een deel inspectie zoals: een dakinspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, vochtinspectie, vloeren onderzoek, scheuren onderzoek, lekkages opsporen, conflict met een aannemer, schade onderzoek, isolatie advies woning, schoorsteen inspectie, gevel inspectie, bouwkundig geschil en de opleveringskeuring en de vooropleveringskeuring van uw nieuwbouw woning.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Loenen aan de Vecht op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers. Wij rekenen €  379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle kosten van een bouwkundige keuring in Loenen aan de Vecht.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen.

Een bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht via Premiumkeur is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten, maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele kruipruimte, klimmen het dak helemaal op, (indien veilig) en we kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering. Tijdens de bouwkundige keuring hebben we speciale apparatuur bij ons om de scheefstand van de woning te meten. Onze concurrenten doen geen specialistisch onderzoek en dit staat ook duidelijk omschreven in hun algemene voorwaarden en dak worden tot maximaal 4 meter hoog geïnspecteerd. Kies voor de Premium bouwkundige keuring  van uw nieuwe woning. Kies voor de allerbeste kwaliteit tegen een zeer scherp tarief.

 

 

De meest uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.


In Loenen aan de Vecht gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige inspecties worden uitgevoerd in overeenstemming met NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd,waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan waardoor ze de gebreken niet hebben kunnen zien. Denk aan hun eigen portemonnee en neem contact op met Premiumkeur, want de bouwkundige keuring die wij uitvoeren is gewoon veel completer.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, weer een onnodig groot financieel risico voor u

En over de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus geen concrete uitspraak gedaan met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundige bouwkundige bent herken je funderingsproblemen. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten.
Deze meetapparatuur hebben de inspecteurs van Premiumkeur standaard bij zich. En dit is natuurlijk ontzettend belangrijk want in Loenen aan de Vecht staan veel oude boerderijen die verzakt zijn. Een funderingsgebrek is het meest kostbare en ingrijpende bouwkundig gebrek waar je als huizenkoper mee geconfronteerd kunt worden. Kies voor zekerheid en neem contact op met Premiumkeur.

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Loenen aan de Vecht, Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

 

 

Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht (1)
bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht (2)
Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht (3)
Bouwkundige Keuring Loenen aan de Vecht (4)

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht

 

Verbouwplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht

 

Heel fijn geholpen. Momenteel aan het overwegen een woning aan te schaffen waar fundering op korte termijn vervangen dienst te worden. Hier wilde ik graag, tijdens het maken van de fundering, een kelder bij laten graven. Werd heel fijn meegedacht en werd op alle voor en nadelen gewezen. Ontzettend fijn!

Fred Tokkie heeft mij geholpen met het oplossen van een langlopend vocht probleem in mijn huis. Waar veel andere experts er niet uit kwamen en het probleem zelfs erger maakte, kwam Fred met een oplossing. Het is een vriendelijke man die weet waar hij over praat!

Ik belde Fred Tokkie op zaterdag ochtend op om een afspraak te maken. Hij heeft mij telefonisch direct van allerlei adviezen voorzien op basis van mijn informatie. Erg bruikbaar en eerlijk! Je hoort direct dat je met een expert te maken hebt. Ik zal in de toekomst weer contact met hem opnemen.

Zeer behulpzaam en deskundig. Ook super fijn dat Fred Tokkie zo onafhankelijk is. Zo krijg je altijd een oprecht advies.

 

Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht (5)
Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht (6)
Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht (7)
Bouwkundige keuring Loenen aan de Vecht (8)
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis