Bouwkundige Keuring Linschoten


Bouwkundige keuring Linschoten. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Linschoten. We hebben al redelijk wat woningen in Linschoten bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com Lees de Recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers.

We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Linschoten. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider


Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Linschoten is te kiezen voor een onafhankelijk woningkeurder.
Bouwkundige keuring Linschoten. Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring die Linschoten op zijn duimpje kent. Het bouwkundig rapport dat wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren, u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Linschoten voor u uitvoeren

Wij rekenen € 379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring van een woning met een grote tot 600 M³ inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport. Klik hier voor alle tarieven.

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen.

Een bouwkundige keuring Linschoten via Premiumkeur is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten, maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak op, (indien veilig) en kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering

Ik keur alle soorten huizen in Linschoten en omstreken zoals de opleveringskeuring van een nieuwbouw woning en de bouwkundige keuring van een monumentaal pand

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een uniek keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

U kunt ons ook inhuren voor een specialistisch onderzoek of een deelkeuring zoals een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek, kruipruimte inspectie, dakinspectie, vochtinspectie kelder of souterrain, lekkages opsporen, plaatsen en opnieuw inlezen van meetbouten, thermografische inspectie, schoorsteen inspectie met camera endoscoop, advies en onderzoek bij geluidsoverlast, isolatie advies kruipruimte en dak, een bouwkundige vooropname/nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, maar ook de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning

Een bouwkundige keuring Linschoten via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring Linschoten. Ook hier vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk.

 

 

Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland


In Linschoten gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs weg en de bekende open huizen dagen maakt uw onderhandelingspositie er niet beter op. De makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt.
Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u beschermt tegen een miskoop

Wij worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd.  Alle onze bouwkundige keuringen en bouwkundige inspecties worden uitgevoerd volgens NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars waardoor wij ook echt onafhankelijk kunnen zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste grote bouwadvies bureaus u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd, waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt. En het bouwadviesbureau is niet aansprakelijk want ze zijn de kruipruimte niet ingegaan. Want wat de inspecteur niet heeft kunnen zien daar is hij niet verantwoordelijk voor. Snapt u het verschil nu tussen het Premiumkeur en andere bedrijven. Als u de algemene voorwaarden doorleest van deze bedrijven dan continu achter dat veel bouwkundige onderdelen niet volledig geïnspecteerd wordt.

Daken worden vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, weer een onnodig groot financieel risico voor u

En de fundering wordt door deze bouwadvies bureaus niet onderzocht tijdens de bouwkundig keuring met als argument dat de fundering niet te beoordelen is omdat deze onder de grond zit.  Een absoluut onzin argument. Als je een deskundig en ervaren bouwkundig inspecteur  bent herken je funderingsproblemen meteen. Bovendien kun je de scheefstand van een huis meten. Deze meetapparatuur hebben inspecteurs van Premiumkeur standaard bij zich.

Ik keur alle soorten huizen in de provincie Utrecht zoals in Linschoten, Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide, De Bilt, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Woerden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, De Meern, Doorn en Driebergen. U vindt het bedrijf Premiumkeur ook in Noord-Holland zoals Hilversum, Zaandam, Alkmaar en Amsterdam.

 

 

Bouwkundige keuring Linschoten (1)
bouwkundige keuring Linschoten (2)
Bouwkundige keuring Linschoten (3)
Bouwkundige Keuring Linschoten (4)

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Linschoten.

 

Verbouwplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Linschoten.

 

 

Telefonisch goede informatie kunnen ontvangen van Fred Tokkie voor wat betreft mijn scheurvorming in mijn woning. Hij is niet langs geweest om daadwerkelijk te onderzoeken maar heeft wel goede opties gegeven waarop ik een goed besluit kan maken, wat ik wil gaan doen.

Wij zijn echt super goed geholpen. De afspraak was makkelijk gemaakt.
Wij kopen een wat ouder huis waar echt werk aan zit. Fred Tokkie was heel eerlijk en duidelijk in wat er mankeerde. In hoe dit het beste op te lossen.
En wat daarvan de kosten zouden zijn. Ook gaf hij extra onderhoudstips.
En wat ideeën om de woning te verbeteren. Bij extra vragen na de bouwkundige keuring konden we contact opnemen en werden we vriendelijk en goed te woord gestaan.
We hadden ook echt het idee dat er de tijd genomen werd om naar ons te luisteren en alles goed te bekijken. Dit heb ik bij een ander bedrijf wel heel anders ervaren ooit.
Ook gaf ik aan astma patiënt te zijn. En kwam fred zelf met extra ideeën en oplossingen die voor mij heel gunstig zouden kunnen zijn in de woning.
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Telefonisch algemene informatie bij Fred Tokkie ingewonnen voor een eventueel project. Hij is heel open, duidelijk en stellig. Geeft ook aan waar hij wel en niet zijn ervaring en kennis kan en wil inzetten en gaf ook suggesties waar en bij wie je het ontbrekende desgewenst wel kan vinden. Ben een stuk wijzer geworden en hoop dat ik hem t.z.t. daadwerkelijk kan inzetten bij het project.
 
 
Heel fijn geholpen. Momenteel aan het overwegen een woning aan te schaffen waar fundering op korte termijn vervangen dienst te worden. Hier wilde ik graag, tijdens het maken van de fundering, een kelder bij laten graven. Werd heel fijn meegedacht en werd op alle voor en nadelen gewezen. Ontzettend fijn!
Bouwkundige keuring Linschoten (5)
Bouwkundige keuring Linschoten (6)
Bouwkundige keuring Linschoten (7)
Bouwkundige keuring Linschoten (8)
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie beton
 • Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • Cv-installatie
 • Bouwjaar cv ketel en of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstof toevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • aanvoer en retour Leidingen van cv installatie
 • Lekkages cv ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdruk ventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Staalconstructie in de kruipruimte

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring Linschoten

 • Aarding groepenkast
 • Aanwezigheid van aardpen
 • Aarding stopcontacten
 • Groepenkaart
 • Stopcontacten
 • Leidingen
 • Veiligheid
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Brandbare materialen
 • Giftige brandbare materialen
 • Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • Aanbouw
 • De fundering van de aanbouw of uitbouw
 • Vochtmetingen
 • Vochtplekken, schimmel
 • Algehele bouwkundige staat
 • Een zeer duidelijk advies over de fundering van het huis