Kosten bouwkundige keuring


Bel 030 – 2072219 en maak direct een afspraak

      • van     0      tot   600 M³  –   € 379
      • van   601    tot   900 M³  –   € 399

boven 900M³ is de meerprijs € 35 per 100 M³

 

 

Direct weten waar je aan toe bent


Ik begrijp heel goed dat u snel wilt weten wat er aan het huis mankeert en vooral wat het herstellen van de bouwkundige gebreken u gaat kosten.

Vaak heeft u al een bod gedaan en moet u snel beslissen. Premiumkeur biedt u een snel service want direct na de bouwkundige keuring hebben wij tijd voor u om de bouwkundige keuring inhoudelijk te bespreken. In heldere taal leg ik u uit wat er aan het huis mankeert. Zelfs als u niet bouwkundig bent, begrijpt u het. Tijdens het gesprek geef ik u ook onderhandel tips want als er veel kostbare bouwkundige gebreken gevonden worden is het verstandig om opnieuw te onderhandelen over de vraagprijs.

Door ons gesprek hoeft u niet meer te wachten op het rapport waardoor u snel een aankoopbeslissing kunt nemen.

 

 

 

U kunt ons altijd bellen ook na de keuring


Ook na de bouwkundige keuring staan wij klaar voor u om al uw bouwkundige vragen te beantwoorden of u van goede adviezen te voorzien.

Deze service bieden u maar weinig bedrijven want de meeste grote bedrijven leveren hun rapport op en daar houdt de service op. Mocht u het huis gekocht hebben en tijdens de verbouwing vragen hebben twijfel dan niet om ons weer te bellen want ook dan helpen wij u graag. 

 

 

 

 

Verbouwingskosten specificatie


Fred Tokkie is een verbouwingskosten expert met meer dan 30 jaar ervaring.

Tijdens de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over de kosten van de verbouwing die u eventueel wilt gaan uitvoeren.  Omdat ik zelf meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam heb gewerkt kan ik u redelijk nauwkeurig aangeven wat het u gaat kosten om het huis te verbouwen zoals u dat wilt.

Voordat u koopt heeft u 2 belangrijke gegevens nodig om een goede aankoopbeslissing te nemen.

1. Wat kost het mij om de geconstateerde bouwkundige gebreken op te lossen ?

2. Wat kost de verbouwing die ik wil gaan uitvoeren ?

U bent er mee gebaat om goed onderbouwde opsomming van de verbouwingskosten te krijgen. Per e-mail stuur ik u een overzicht van de verbouwingskosten als u dat wilt