Bouwkundige keuring Driebergen


Bouwkundige keuring Driebergen Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Driebergen We hebben al flink wat woningen in Driebergen bouwtechnisch gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Driebergen. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Driebergen . Lees de Recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch onderzoek en een deel inspectie zoals een dakinspectienulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, dakinspectie vochtinspectie, vloerenonderzoek, conflict met een aannemer, schade onderzoek, isolatie advies woning, schoorsteen inspectie, gevel inspectie, thermografische inspectie en de opleveringskeuring van uw nieuwbouw woning.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Bouwkundige keuring Driebergen Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert die die al vele huizen in Driebergen gekeurd heeft. Het bouwkundig rapport  wordt erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Ik ben 7 dagen per week telefonisch bereikbaar ook na kantooruren, u krijgt mij altijd persoonlijk te spreken zodat u direct een antwoord krijgt op uw vragen. En in de meeste gevallen kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring in Driebergen voor u uitvoeren

Wij rekenen €379  inclusief btw voor een bouwkundige keuring Driebergen voor een woning met een grote tot 600 M3 inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport Driebergen. Klik hier voor kosten van een bouwkundige keuring Driebergen

Er staan tientallen video’s op deze website waar u echt enorm veel van kan leren en kosten mee besparen.De bouwkundige keuring Driebergen via  is niet alleen goedkoper dan de meeste van mijn concurrenten maar ook veel uitgebreider en completer want wij inspecteren de gehele  kruipruimte, klimmen het dak ook helemaal op, (indien veilig) en kunnen u ook adviseren over de bouwkundige staat van de fundering. Lees de algemeen voorwaarden van mijn concurrenten want hier staat duidelijk in dat de kruipruimte niet volledig wordt geinspecteerd. En de meeste inspecteurs gaan niet hoger dan 6 meter met hun ladder. 

 

 

Zeer uitgebreide bouwkundige keuring een 100% onafhankelijk


In Driebergen gaan tegenwoordig de meeste huizen boven de vraagprijs. De verkopend makelaar wil vooral dat er snel beslist word en liefst dat u het huis koopt zonder een bouwkundige keuring. Laat u dit niet aanpraten want u heeft een onderzoeksplicht. Met andere woorden als u een huis heeft gekocht zonder bouwkundige keuring verspeelt u al u rechten en zult u bij een rechtszaak altijd in het ongelijk gesteld worden. De meeste bouwkundige gebreken worden alleen door een zeer ervaren bouwkundig inspecteur opgemerkt. Met 30 jaar ervaring kies u voor een bouwkundige inspecteur die u kan beschermen tegen een enorme miskoop en hoge kosten achteraf.

Wij zijn erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken en hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd.  Alle bouwkundige inspecties worden uitgevoerd volgens NEN 2767

Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau die geen commerciële bindingen heeft met verkopend makelaars uit Driebergen waardoor wij ook echt onafhankelijk zijn. Alle bouwkundige inspecties zijn grondig en als u ons inhuurt bent u verzekert van een uiterst kritische bouwkundige die maar 1 belang dient en dat is uw belang.

Besef goed dat de meeste woninginspecteurs u een incomplete bouwkundige keuring aanbieden. De kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd,waardoor de kans groot is dat aangetaste vloerbalken en andere ernstige gebreken zoals asbest over het hoofd gezien worden. Hoge kosten waar je na de aankoop van het huis mee geconfronteerd wordt.

Daken worden door deze woninginspecteurs vaak van een afstand of met een selfie stick geïnspecteerd waardoor vaak ernstige bouwkundige gebreken op het dak niet opgemerkt worden, een groot financieel risico voor u. Sluit deze risico’s uit en huur ons in want we bieden u een veel completere bouwkundige keuring Driebergen aan.

Ik keur alle soorten huizen in de omgeving van Driebergen zoals in Zeist, Den Dolder, de Bilt, Odijk, Bilthoven Huis ter Heide, Bosch en Duin, Houten, Nieuwegein, Vianen, Kockengen, Harmelen, Worden, Linschoten, Bunnik, Odijk, Breukelen , Vleuten, Maartensdijk, Maarssen, Vleuten, De Meern, Doorn en Driebergen.

 

 

Herstelkosten overzicht van bouwkundige gebreken


 • Heeft u een huis op het oog? Het is raadzaam en in uw voordeel als eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u vrij exact weet wat met welke extra kosten u rekening dient te houden.
 • Teken dan ook pas een voorlopig koopcontact nadat de bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden want voor dat u het weet heeft u te veel geboden voor een huis vol bouwkundige gebreken.
 • Zijn er mogelijk ook andere kopers of bieders? Laat u vooral niet onder druk zetten.
 • Blijf realistisch en nuchter want het kopen van een huis is namelijk de grootste financiële investering die u doet in uw leven.

Laat uw huis bouwkundig door mij bouwkundig keuren, want hierdoor worden de direct noodzakelijke herstelkosten en lange termijn kosten zoals reguliere onderhoudskosten direct duidelijk. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een duidelijk kostenoverzicht die u terug vindt in het bouwkundig rapport.
Heeft u het voorlopig koopcontract al getekend? Dan heeft u binnen 72 uur na het tekenen nog steeds de mogelijkheid om een bouwkundige keuring Driebergen uit te voeren. Maak gebruik van uw recht en voldoe aan u wettelijke onderzoeksplicht bij een bouwkundige keuring Driebergen

 

 

 

 

 

Verbouwingsplannen samen doorspreken


Ik kan al u vragen beantwoorden over het verbouwen van het huis dat u wilt kopen. Zodra de bouwkundige keuring is afgerond heb ik alle tijd voor u. Samen lopen we door het huis en vertelt u mij uw verbouwingsplannen. Ik kan u dan vertellen of dit technisch haalbaar is en wat uw verbouwingswensen mogen kosten. Of het nu over het uitbreiden van de elektrische installatie gaat, of het maken van een dakkapel of aanbouw, ik kan u vrij exact vertellen wat dit kost tijdens een bouwkundige keuring Driebergen.

 

 

 

 

 

 

Fred heeft driemaal een woning met kelder voor mij gekeurd. Hij is een ervaren en uiterst kritische bouw keurder die geen blad voor de mond neemt. Hij houdt zijn onafhankelijkheid hoog in het vaandel , windt er geen doekjes om en benoemt feiten en risico’s direct en dat levert een belangrijk onafhankelijk inzicht op in wat je nou eigenlijk koopt. Fred is verre van een hokjes-aankruiser maar een keurder met moderne meetapparatuur.
Fred heeft me zeer goed geholpen met de bouwtechnische keuring en veel tips gegeven voor de aankoop van mijn nieuwe huis in Dreibergen. Hierdoor kreeg ik de zekerheid die ik zocht bij de aankoop van het huis. Zorgen die ik had na de bezichtiging, werden hierdoor weggenomen. Bovendien gaat Fred volledig onafhankelijk te werk.
Tot slot heeft Fred nog de nodige tips gegeven over hoe ik het huis in de toekomst kan veranderen, dan wel verbeteren.
Ik raad het zeker aan om Premiumkeur in te schakelen voordat je overgaat tot de koop van een huis!
Bouwkundige keuring Driebergen (5)
Bouwkundige keuring Driebergen (6)
Bouwkundige keuring Driebergen (7)
Bouwkundige keuring Driebergen (8)
Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons in Driebergen gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!
Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en weer een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden als u een huis gaat kopen in Driebergen

Zeer tevreden met de keuring. Fijne en snelle communicatie, op korte termijn beschikbaar en een volledig en duidelijk keurings rapport. We hebben goed en eerlijk advies gekregen die ons meer zekerheid geeft bij het komen van onze eerste woning! Dank!

Ik ben nog nooit zo snel geholpen. Wij hebben vrijdag een aanvraag gedaan om een kelder uit te graven.
En twee dagen later in het weekend een terugkoppeling.

Bouwkundige keuring Driebergen (1)
Bouwkundige keuring Driebergen (2)
Bouwkundige keuring Driebergen (3)
Bouwkundige keuring Driebergen (4)
 1. De dakbedekking
 2. De nokvorsten
 3. De schoorsteen
 4. De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 5. De dakkapellen indien aanwezig
 6. Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 7. Lood en loodslabben
 8. De boeidelen
 9. De houten gootbak
 10. De zinken deklijsten
 11. De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 12. De bakstenen
 13. Het voegwerk
 14. Het pleisterwerk
 15. De ramen
 16. De kozijnen
 17. Het glas
 18. De binnen deuren en buitendeuren
 19. Deurbeslag
 20. De badkamer
 21. Tegelwerk badkamer
 22. Voegwerk badkamer
 23. Siliconenkit badkamer
 24. Aarding van de badkamer
 25. Ventilatie badka
 1. Sanitair badkamer
 2. Dakconstructie
 3. Spanten
 4. Gordingen
 5. Nokbalk
 6. Isolatie dak
 7. Lekkages van het dak
 8. Vochtmeting lekkages
 9. Vloerconstructie
 10. Balkconstructie
 11. Staalconstructie
 12. Kruipruimte isolatie
 13. Staalconstructie kruipruimte
 14. Vloerconstructie in kruipruimte
 15. Broodjesvloer kruipruimte
 16. Kwaaitaalvloer
 17. Betonrot in kruipruimte
 18. Riolering in Kruipruimte
 19. Asbest in kruipruimte
 20. Ventilatie kruipruimte
 21. Houtworm in de kruipruimte
 22. Huiszwam in de kruipruimte
 23. Optrekkend vocht in de kruipruimte
 24. Houtrot in de kruipruimte
 25. Lekkages in de kruipruimte
 26. De open haard
 27. De gashaard
 28. De windveren
 29. De gasmeter
 30. Asbest (visueel)
 31. Dak
 1. Aanwezigheid van aardpen
 2. Aarding stopcontacten
 3. Aarding groepenkast en gasleiding
 4. Veiligheidsaarding badkamer
 5. Groepenkaart
 6. Stopcontacten
 7. Leidingen
 8. Veiligheid
 9. Brandveiligheid
 10. Plafonds
 11. Brandbare materialen
 12. Giftige brandbare materialen
 13. Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 14. Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 15. Buiten schilderwerk
 16. Binnen schilderwerk
 17. Keuken
 18. Toilet
 19. Tegelvloeren
 20. Houten vloeren
 21. Aanbouw
 22. De fundering
 23. Vochtmetingen
 24. Vochtplekken, schimmel
 25. Algehele bouwkundige staat
 1. Balkon constructie
 2. Houten constructie balkon
 3. Vloerconstructie beton
 4. Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 5. Draagconstructie balkon
 6. Staalconstructie balkon
 7. Betonrot balkon
 8. Cv-installatie
 9. Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 10. Rookgasafvoer
 11. Zuurstoftoevoer
 12. Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 13. aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 14. Lekkages cv-ketel en radiatoren
 15. Radiatoren
 16. Vloerverwarming
 17. Vloerverwarming unit
 18. Pomp vloerverwarming
 19. Inlaatcombinatie
 20. Overdrukventiel
 21. Thermostaat
 22. Elektrische installatie
 23. Groepenkast
 24. Zekeringen
 25. Aardlekschakelaar
 26. Staalconstructie in de kruipruim