Contact

PremiumKeur
Torreslaan 9
3526 EL Utrecht

Telefoon: 030-2072219

E mail:  premiumkeur@gmail.com


Joris O Joris O 11:05 06/01/21
Er zat een scheur in de gevel van een pand waarin ik geïnteresseerd was. Kreeg nadat ik foto's had gemaild volgende dag op basis daarvan een analyse en advies. Precies wat waar ik naar op zoek was. Kostenloos. Kortom super service! Bel hem zeker een volgende keer weer.

Benthe Freyee Benthe Freyee 07:37 03/09/21
Geheel onafhankelijke keurder die gelukkig niet met de snelle huizen verkoop markt meedraait. Een huis kopen kost tijd, en energie en zou een leuk proces moeten zijn waarbij de meeste risico's nauwkeurig en eerlijk in kaart gebracht worden zodat de koper een weloverwogen beslissing kan maken. Iets waar Premiumkeur voor staat. Het bouwkundig rapport bevatte zowel de bevindingen als korte en lange termijn kosten. Aanrader dus.

Charles Mougenot Charles Mougenot 12:38 09/26/20
I was nicely surprised seeing Fred today on the TV today " House Rules Holland". He is the best structural inspector/ bouwkundig Inspecteur out there. He helped us to buy one of the most amazing houses that I ever seen (in Utrecht) and he helped us to avoid to buy a ruin in the centrum of Utrecht that was strongly advised by our selling agent “aankoopmakellar” . My advice to the people buying a house is: "do not take a selling agent of aan ankoopmakelaar" just use the service of a good structural inspector/ bouwkundig Inspecteur. I see a few negative reviews about Fred and I don't believe in any of them! Fred helped us to avoid a trap that our own "selling agent" made for us with the rest of his corrupted group of selling agents and structural inspectors working in the centrum of Utrecht. The truth is that they are working in group and that there is no such a thing like "aankoopmakelaar" - someone who works only for you. They are selling ruins in the centrum of Utrecht at the high racketing price . If the selling agent propose you his own structural inspector please do not say yes!!! Ask if you can bring you own specialist. Did they say NO? Then don’t buy this house! You do not need a selling agent/aankoopmakelaar!!!! You just need a good structural specialist at your side. Thank you one more time Fred. And once again I am happy that you found your place in " House Rules Holland"! Thank you for helping people finding their dream house 😊.

Sean Lestiboudois Sean Lestiboudois 10:13 09/21/20
Ik had een aantal kleine bouwkundige vragen en werd heel erg goed geholpen door Premiumkeur. Het advies was exact wat ik nodig had: objectief, direct en kundig zonder onnodige afspraken en onderzoeken te moeten maken. Omdat ik zo goed geholpen werd zal ik geen moment twijfelen om hen opnieuw te contacteren voor mijn kleine en grote bouwtechnische vragen!Groet,Sean

Carla Hamminga Carla Hamminga 10:32 08/31/20
Super snel teruggebeld en direct heel nuttige tips ontvangen. Wat een service.

Bernd de Vries Bernd de Vries 12:14 06/14/20
Aanrader! Fred heeft het huis gekeurd die we in Utrecht wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal 'goede' keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte keuring.

Rogier Lanting Rogier Lanting 08:45 06/11/20
Ik kreeg zojuist zelfs zonder opdracht een uitgebreid advies over de mogelijke aankoop van een klushuis. Naar aanleiding hiervan hebben we besloten geen bod te doen. De eerlijke en ongezouten mening van Fred kan ik iedereen aanraden. Zodra er daadwerkelijk een keuring moet plaatsvinden weet ik wie ik ga bellen!

B R B R 21:07 03/22/20
Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

Marc Timmers Marc Timmers 10:14 12/14/19
Fred is een man met een missie.Wij vroegen hem voor een bouwkundige keuring van een oude boerderij uit 1910. Hij leest het huis als het ware. Bij de aanvraag hebben wij aangegeven wat ons plan was en volgens die route doet Fred zijn onderzoek. Na een eerste kennismaking en indruk begint hij gelijk met het huis. Per punt kregen wij tips om op basis punten verbeteringen aan te brengen. Belangrijk dus om je plannen met hem te delen zodat hij in de richting kan denken. Door brede ervaring heeft kan hij ook goed inschatten hoe de situatie is op plekken waar je niet goed bij kunt. Ook kan hij een indicatief beeld geven over de kosten waar je rekening mee moet houden en de resterende levensduur van de bestaande materialen zoals dakpannen. Wij kregen veel tips om het relatief vochtige huis comfortabel te maken. Fred is daarnaast geheel onafhankelijk en motiveert je toch overal verschillende prijzen op te vragen. Goede keuze.

Jantine de Goei Jantine de Goei 17:49 12/02/19
Uitstekende keuring van Premiumkeur in Utrecht gehad. Keurder Daan lette goed op details en was helder in zijn uitleg. Ondanks grote drukte toch flexibiliteit en snelheid in de afwikkeling van de rapportage. Aanrader dus om met deze partij in zee te gaan.

Rebecca Tutuhatunewa-Louhanepessy Rebecca Tutuhatunewa-Louhanepessy 16:18 11/15/19
Voor ons huis in Breukelen hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.)Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.Fred maakt veel foto's, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

Bob van de Ridder Bob van de Ridder 07:46 10/30/19
Fred heeft voor ons een woning in Utrecht (Oudwijk) gekeurd uit 1915. Er waren wat twijfels over o.a. de houten vloer en schilderwerk, dus besloten dat een bouwtechnische keuring daar uitsluitsel over moest geven. Na veel zoekwerk zijn we op Fred uitgekomen en zijn profiel sprong er uit in vergelijking met andere aanbieders. Let op: hij is niet de goedkoopste in de markt, maar van wat ik qua ervaringen hoor over anderen is hij die paar tientjes extra meer dan waard en kan je veel geld schelen!Contact vooraf was prima, Fred was duidelijk in dat hij niet direct de volgende dag beschikbaar was, maar toch vrij snel daarna (paar dagen). De keuring zelf verliep vlot, maar toch zeer uitgebreid. We zijn alles bij elkaar toch ruim een uur bezig geweest voor een woning van 80m2. Fred stelt zich kort voor, maar gaat direct aan de slag. Hij neemt je mee en laat je alles zien wat hij zelf ook tegen komt. Hij klimt het dak op om dingen goed te bekijken en is niet bang om confronterende zaken te benoemen (ondanks dat de huidige bewoner aanwezig was). Hij vraagt ook aan je om mee te kijken en checkt of je het begrepen hebt. Geeft ontzettend veel nuttige tips tijdens de keuring en beschrijft veel van die ook in z'n rapport. TIP: schrijf wel met hem mee tijdens de keuring om niets te missen! Nadeel was dat we de kruipruimte niet helemaal in konden omdat de bewoners de vloer volledig sluitend hadden gelegd, maar hij wist met z'n laser en gevoel exact te beschrijven wat men had gedaan aan de vloer en wat er niet was gedaan, zonder dat de bewoner dit van tevoren zelf verteld had. Getuigd van kennis.Prettige en leerzame keuring en zelfs de huidige bewoner wilde hem na deze ervaring inschakelen voor hun volgende woning. Keuring die ze zelf uit hadden laten voeren in dit huis was volgens hen bij lange na niet wat er nu gebeurde.Het rapport liet een aantal dagen op zich wachten, wat me normaal lijkt als het goed moet gebeuren. Wel wat kleine schoonheidsfoutjes (verkeerde foto van de keuken), maar dat werd na een mailtje snel hersteld. Rapport is duidelijk, overzichtelijk en toch in detail beschreven. Komt ook overeen met wat er ter plaatse besproken is.Samengevat; zeer open en eerlijke keurmeester die z'n vak verstaat. Is altijd bereikbaar, ook na het rapport voor eventuele vragen. Als je het mij vraagt is dit hoe een bouwtechnische keuring moet zijn. Als je jezelf geld wilt besparen en niet voor verrassingen wilt komen te staan bij de aankoop van je woning, dan denk ik dat hij de juiste keuze is tussen alle partijen die zeggen onafhankelijk te zijn, maar dat in praktijk niet zijn. Fijne ervaring en schakel hem zonder twijfel weer in tijdens een eventuele volgende keuring!

Maria Mougenot Maria Mougenot 06:22 08/10/19
Fred is een geweldige bouwkundige inspecteur. Hij heeft ons geholpen met het kopen van een mooi huis aan het water in Utrecht. Hij heeft ook geholpen met het niet kopen van een rot huis in het centrum van Utrecht. Kopend een woning in het centrum van Utrecht moet je weten dat de woningen veel technische problemen hebben en dat de meerderheid van inspecteurs werkt in nauwe samenwerking met makelaars. Geloof je me niet? Dan vraag bij een twijfelachtige woning of je een tweede inspectie kan uitvoeren (second opinion) of of je met je eigen bouwkundige inspecteur langs kan komen. Gelukkig hebben we ons snel gerealiseerd dat om een goede woning zonder technische problemen te kopen hebben we geen makelaar of aankoopmakelaar nodig alleen een goede bouwkundige inspecteur. Nog bedankt Fred!!!Een goede tip? Kies nooit een bouwkundige inspecteur die door je makelaar/aankoopmakelaar geadviseerd is... Vraag of je met de door jou gekozen specialist langs kan komen. Kan dat niet? Dan koop die woning niet!!!

Marco Broeder Marco Broeder 15:56 07/26/19
Fred heeft binnen korte termijn een bouwkundige keuring uitgevoerd voor een huis in bilthoven. Hij komt kundig over en heeft alles goed onderzocht. Hij is het dak op geweest en de kruipruimte in gegaan. Tevens denkt hij mee in pragmatische oplossingen en hij benoemt alles wat hij ziet. Ik zou Fred aanbevelen.

Marien van der Zijden Marien van der Zijden 10:02 06/14/19
Goed geholpen. betrouwbaar

Anne Roest Anne Roest 15:30 06/10/19
Fred heeft ons echt super geholpen met onze werfkelder. Hij kwam gelijk met allemaal extra informatie en tips. Al onze vragen zijn duidelijk beantwoord en hij dacht goed mee. Ik zou hem zeker aanraden aan ieder die een eerlijke en professionele mening zoekt.

Femke Gerretzen Femke Gerretzen 17:22 06/06/19
Fred heeft ons goed geholpen met de keuring van het huis dat wij willen aankopen in De Bilt. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige keuring ( dak, fundering, etc). Snel na de keuring hebben we al een duidelijk rapport met foto’s ontvangen.

Yvette S Yvette S 08:41 05/28/19
Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Utrecht (Wittevrouwen, 1906). Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.Fred's deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld - het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

Esther Smit Esther Smit 16:58 04/25/19
Wij hebben een bouwkundige keuring laten doen op de Duivenkamp, in Maarssen. Hij keurt veel woningen in deze omgeving en is bekend met het type woningen in deze buurt. Het contact verliep erg goed. Van de makelaar begrepen we dat hij zeer grondig te werk gaat en werkelijkwaar iedere hoek en plek controleert, inclusief kruipruimte. Dit waren voorafgaand aan de keuring zeer fijne woorden om te horen. Dhr. Tokkie is duidelijk in zijn communicatie  en biedt een goed advies ten aanzien van het onderhoud en eventuele verbeteringen.

marjon de wit marjon de wit 15:01 04/25/19
Snel en zeer vakkundig advies, bijzonder waardevol

Koen Hermsen Koen Hermsen 08:33 04/24/19
Wij hebben een bouwkundige keuring laten doen op de Zwanenkamp in Maarssen. De afspraak was snel geregeld met Fred. Daan deed de keuring en deze was grondig, van kruipruimte tot op het dak. Geen rare zaken gevonden, maar wel geruststellend om zo een keuring te krijgen. Tijdens de keuring werden de mogelijk verbeteringen al aangestipt en uitgelegd, erg fijn.Wij raden Bouwkundige Keuring Utrecht zeker aan !

ejoffringa ejoffringa 14:55 04/10/19
Fred was zeer goed bereikbaar en reageerde snel op vragen. Ook gaf hij proactief tips over wat we aan de makelaar moesten vragen etc.De keuring zelf verliep professioneel en vriendelijk. Daan nam de tijd en bekeek de woning grondig. Hij wees ons meteen op zaken die we zelf niet hadden gezien tijdens het bezichtigen. Achteraf hadden we nog wat vragen en die werden ook zeer snel door Fred beantwoord.

stan maassen stan maassen 07:49 04/08/19
Bouwkundige keuring laten doen in Zeist. Erg tevreden over het advies en het gemakkelijke contact. De eerlijkheid en duidelijkheid tijdens het eerste contact gaf een goed gevoel wat voor ons de reden was om met Bouwkundige keuring Utrecht in zee te gaan.

David David 10:51 04/07/19
Bouwkundige keuring nodig? Twijfel dan niet en bel Fred!Omdat ik nog niet eerder een bouwkundige keuring had laten uitvoeren, ben ik op internet op zoek gegaan naar een iemand die verstand heeft van zaken en tegelijk niet de hoofdprijs vraagt. N.a.v. de goede reviews belde ik Fred op. Aan de telefoon was hij zeer vriendelijk en nam ruim te tijd om mijn vragen te beantwoorden. Je merkt dat hij service hoog in het vaandel heeft staan en dat hij graag meedenkt. Hij komt op voor de belangen voor 1 partij en dat ben JIJ!Op locatie ging hij ook zeer vakkundig te werk: kruipruimte in, dak op, niets is te gek. Tevens gaf hij aan waar ik allemaal op moest letten en hij noemde een aantal punten op waar ik nog niet aan had gedacht. Ook hier nam hij uitgebreid te tijd voor.Het rapport wordt in heldere taal weergegeven en is voorzien van foto's. Na afloop staat hij klaar om vragen te beantwoorden en geeft hij goed advies.Al met al een bijzonder prettige ervaring! Ik kan Fred van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gedegen keuring zonder fratsen. Ik weet nu dat ik absoluut geen dure bureau hoef in te huren om tot een bouwkundig rapport te komen en dat scheelt dan ook weer in de portemonnee!

Wouter Blom Wouter Blom 12:27 03/30/19
Fred heeft ons goed geholpen met de keuring van ons huis in bilthoven, ik heb vertrouwen in zijn deskundigheid en vind het leuk dat hij uitleg geeft tijdens de keuring, dat is leerzaam. Fred is makkelijk in de omgang. Fred denkt goed mee ook op punten waar gebreken niet duidelijk zijn en durft daar inschattingen van te maken.Wouter en marieke

Olivera Atanasova Olivera Atanasova 21:39 03/19/19
Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.Voorzien van Fred's advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en te allen tijde mochten we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning in Breukelen (Ut) keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinkе lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euros bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Fred’s nauwkeurigheid en bekwaamheid.Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werkt levert en die je volledig kan vertrouwen. Daarnaast een van de prettigste mensen die ik ooit heb ontmoet.

Alexander Krijnen Alexander Krijnen 20:07 03/18/19
Graag wil ik mijn ervaring delen met jullie over "Bouwkundige keuring" Utrecht. Wij zijn geholpen door Fred! Fred is een vakman die weet waar hij over praat! Fred is eerlijk en zegt precies waar het op staat, verteld wat goed is en wat slecht is en geeft je direct daarbij een schatting van de kostte die je ervoor moet gaan maken. Fred schroomt niet om vieze kleren te halen. Hij gaat het dak op en ook ondervloer wordt alles grondig geïnspecteerd. Wij zijn zeer blij dat Fred ons geholpen heeft met het uitvoeren van de bouwkundige keuring. Hij heeft ons goed geholpen en wij kopen dit huis in Nieuwegein nu met een goed gevoel! Bedankt Fred!wij raden "bouwkundige Keuring" Utrecht bij jullie aan.

Margriet Wiersma Margriet Wiersma 10:49 02/03/19
Zeer tevreden, eerst heel prettig contact gehad met Fred. Hij wist ons gerust te stellen, goed te informeren en handelde erg snel met het inplannen van een afspraak. Fred is goed bereikbaar en kent 'de wereld' goed. Teun heeft de keuring voor ons uitgevoerd en ook over hem waren we zeer tevreden. Hij heeft in zeer korte tijd een rapport voor ons opgeleverd waar we erg blij mee zijn. Ook heeft hij gevoel voor sfeer/toon/ setting. Al met al dus zeer tevreden.

Daan de Jong Daan de Jong 08:51 01/25/19
Fred heeft ons goed geholpen met het maken van een eerste inschatting van de constructieve staat van een kluspand waar ons oog opgevallen was.

Rob van Sundert Rob van Sundert 12:34 12/15/18
Fred reageerde snel per mail. Ook had hij alle tijd om me telefonisch te woord te staan en uitleg te geven. Ondanks dat hij geen keuring kon uitvoeren voor mij zou ik hem wel aanbevelen. Klinkt als een prettige man die voor je klaar staat!

Bastian Elschot Bastian Elschot 08:58 09/23/18
Ik ben blij dat Fred onze woning heeft gekeurd.Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.Op de dag van de keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede keuring uitvoert.Voor de veiligheid in het huis kijkt hij of alles goed geaard is zoals de ruimte waarin de wasmachine staat, de badkamer, de meterkast en de staat van aardpen in de kruipruimte. Fred ging ook helemaal in de kruipruimte en legt duidelijk uit waar hij op let.Tot slot een duidelijk terugkoppeling wat hij vindt van het huis ‘ik geef het huis een 8’ en enkele punten waarop het huis verbetert kan worden.Wat mij een goed gevoel heeft gegeven over onze aankoop.

Marco Mega Marco Mega 10:48 07/11/18
Good report, Teun was very carefully in pointing the main defects of the house. We are quite happy about the service.

Hinke de Jager Hinke de Jager 06:21 04/28/18
Zeer tevreden met de inspectie en het uitgebreide rapport wat binnen enkele dagen ontvingen! Tijdens de inspectie veel tips en adviezen gekregen over diverse bouwkundige zaken.

laura mol laura mol 15:33 01/09/18
Fred is zeer kundig en hielp me met mijn vraag gewoon zo over de telefoon. Vakmanschap en service!!

Tijn Brink Tijn Brink 14:55 12/12/17
Aardige en heldere informatie verkregen (gratis), met daarin eerlijkheid over eerst verder onderzoek plegen voor het inschakelen van deze meneer! Fijn

Harro Yestra Harro Yestra 09:09 09/24/17
Al bij het eerste telefonisch contact was dhr. Tokkie zeer behulpzaam en vriendelijk en een afspraak kon snel worden gemaakt. De bouwkundige aankoopkeuring uitgevoerd door dhr. Fluit, verliep zeer plezierig. Dhr. Fluit inspecteerde grondig elk detail van de woning en was bij elk aspect bereid om uitvoerig toelichting te geven en gaf ook aanvullend advies ter onderhoud of verbetering. De keuring verliep bovendien in een heel ontspannen en gemoedelijke sfeer, wat ik ook erg prettig vond. Al met al zeer tevreden met de keuring en dat tegen een prima prijs!

Peter Rademaker Peter Rademaker 11:53 06/26/17
Fred heeft een bouwkundig keuring voor ons gedaan. Fred is zeer enthousiast en uit zijn adviezen blijkt dat hij veel verstand heeft van oude(re) huizen en de gebreken die ze kunnen hebben. Na het bezoek van Fred hadden we een beter beeld van de verbouwingskosten en gebreken van het huis. Ik zou Fred zeker aanraden voor mensen die ook een bouwkundige keuring willen laten doen!

Roberto Floris Roberto Floris 10:10 05/30/17
Fred is a total professional. He reacts very quickly to any questions, no matter what time of day you call or email, and he is always very thorough with his advice.During the crawl space and foundation inspection itself, Fred took a lot of time to explain what he was doing so that I could also understand the process he was undertaking and gave me a fantastic lesson in everything from wood rot to the underlying structure of the house. He then advised me on the potential of the property based on the findings and what repair costs could be expected.I would heartily recommend Fred to anyone wanting to undertake a thorough and professional inspection of a potential purchase property with total peace of mind.

Sara Gharis Sara Gharis 06:25 05/08/17
Ik heb Fred onlangs ingeschakeld voor een bouwkundige keuring. Ik ben zo tevreden dat ik dat graag wil delen. Fred heeft een no nonsense houding en inspecteert grondig, van het dak tot in de kruipruimte. Ik kreeg ook een heldere uitleg ter plaatse. Het huis dat ik op het oog had was in slechte staat en Fred heeft een heldere inschatting gemaakt van de herstelkosten. Hij heeft me ook achteraf nog met raad & daad bijgestaan in de onderhandeling met de makelaar. Echt super goede service!

Ivo Mooten Ivo Mooten 15:33 05/04/17
Kan Fred aan iedereen aanraden. Kennis van zaken, scherp en flexibel! Top!

Merel van Witteloostuijn Merel van Witteloostuijn 11:04 05/02/17
Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden!
js_loader