Contact

PremiumKeur
Torreslaan 9
3526 EL Utrecht

Telefoon: 030-2072219

E mail:  premiumkeur@gmail.com


Joris O Joris O 11:05 06/01/21
Er zat een scheur in de gevel van een pand waarin ik geïnteresseerd was. Kreeg nadat ik foto's had gemaild volgende dag op basis daarvan een analyse en advies. Precies wat waar ik naar op zoek was. Kostenloos. Kortom super service! Bel hem zeker een volgende keer weer.

Benthe Freyee Benthe Freyee 07:37 03/09/21
Geheel onafhankelijke keurder die gelukkig niet met de snelle huizen verkoop markt meedraait. Een huis kopen kost tijd, en energie en zou een leuk proces moeten zijn waarbij de meeste risico's nauwkeurig en eerlijk in kaart gebracht worden zodat de koper een weloverwogen beslissing kan maken. Iets waar Premiumkeur voor staat. Het bouwkundig rapport bevatte zowel de bevindingen als korte en lange termijn kosten. Aanrader dus.

Charles Mougenot Charles Mougenot 12:38 09/26/20
I was nicely surprised seeing Fred today on the TV today " House Rules Holland". He is the best structural inspector/ bouwkundig Inspecteur out there. He helped us to buy one of the most amazing houses that I ever seen (in Utrecht) and he helped us to avoid to buy a ruin in the centrum of Utrecht that was strongly advised by our selling agent “aankoopmakellar” . My advice to the people buying a house is: "do not take a selling agent of aan ankoopmakelaar" just use the service of a good structural inspector/ bouwkundig Inspecteur. I see a few negative reviews about Fred and I don't believe in any of them! Fred helped us to avoid a trap that our own "selling agent" made for us with the rest of his corrupted group of selling agents and structural inspectors working in the centrum of Utrecht. The truth is that they are working in group and that there is no such a thing like "aankoopmakelaar" - someone who works only for you. They are selling ruins in the centrum of Utrecht at the high racketing price . If the selling agent propose you his own structural inspector please do not say yes!!! Ask if you can bring you own specialist. Did they say NO? Then don’t buy this house! You do not need a selling agent/aankoopmakelaar!!!! You just need a good structural specialist at your side. Thank you one more time Fred. And once again I am happy that you found your place in " House Rules Holland"! Thank you for helping people finding their dream house 😊.

Sean Lestiboudois Sean Lestiboudois 10:13 09/21/20
Ik had een aantal kleine bouwkundige vragen en werd heel erg goed geholpen door Premiumkeur. Het advies was exact wat ik nodig had: objectief, direct en kundig zonder onnodige afspraken en onderzoeken te moeten maken. Omdat ik zo goed geholpen werd zal ik geen moment twijfelen om hen opnieuw te contacteren voor mijn kleine en grote bouwtechnische vragen!Groet,Sean

Carla Hamminga Carla Hamminga 10:32 08/31/20
Super snel teruggebeld en direct heel nuttige tips ontvangen. Wat een service.

Bernd de Vries Bernd de Vries 12:14 06/14/20
Aanrader! Fred heeft het huis gekeurd die we in Utrecht wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal 'goede' keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte keuring.

Rogier Lanting Rogier Lanting 08:45 06/11/20
Ik kreeg zojuist zelfs zonder opdracht een uitgebreid advies over de mogelijke aankoop van een klushuis. Naar aanleiding hiervan hebben we besloten geen bod te doen. De eerlijke en ongezouten mening van Fred kan ik iedereen aanraden. Zodra er daadwerkelijk een keuring moet plaatsvinden weet ik wie ik ga bellen!

B R B R 21:07 03/22/20
Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

Marc Timmers Marc Timmers 10:14 12/14/19
Fred is een man met een missie.Wij vroegen hem voor een bouwkundige keuring van een oude boerderij uit 1910. Hij leest het huis als het ware. Bij de aanvraag hebben wij aangegeven wat ons plan was en volgens die route doet Fred zijn onderzoek. Na een eerste kennismaking en indruk begint hij gelijk met het huis. Per punt kregen wij tips om op basis punten verbeteringen aan te brengen. Belangrijk dus om je plannen met hem te delen zodat hij in de richting kan denken. Door brede ervaring heeft kan hij ook goed inschatten hoe de situatie is op plekken waar je niet goed bij kunt. Ook kan hij een indicatief beeld geven over de kosten waar je rekening mee moet houden en de resterende levensduur van de bestaande materialen zoals dakpannen. Wij kregen veel tips om het relatief vochtige huis comfortabel te maken. Fred is daarnaast geheel onafhankelijk en motiveert je toch overal verschillende prijzen op te vragen. Goede keuze.

Jantine de Goei Jantine de Goei 17:49 12/02/19
Uitstekende keuring van Premiumkeur in Utrecht gehad. Keurder Daan lette goed op details en was helder in zijn uitleg. Ondanks grote drukte toch flexibiliteit en snelheid in de afwikkeling van de rapportage. Aanrader dus om met deze partij in zee te gaan.

Rebecca Tutuhatunewa-Louhanepessy Rebecca Tutuhatunewa-Louhanepessy 16:18 11/15/19
Voor ons huis in Breukelen hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.)Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.Fred maakt veel foto's, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

Bob van de Ridder Bob van de Ridder 07:46 10/30/19
Fred heeft voor ons een woning in Utrecht (Oudwijk) gekeurd uit 1915. Er waren wat twijfels over o.a. de houten vloer en schilderwerk, dus besloten dat een bouwtechnische keuring daar uitsluitsel over moest geven. Na veel zoekwerk zijn we op Fred uitgekomen en zijn profiel sprong er uit in vergelijking met andere aanbieders. Let op: hij is niet de goedkoopste in de markt, maar van wat ik qua ervaringen hoor over anderen is hij die paar tientjes extra meer dan waard en kan je veel geld schelen!Contact vooraf was prima, Fred was duidelijk in dat hij niet direct de volgende dag beschikbaar was, maar toch vrij snel daarna (paar dagen). De keuring zelf verliep vlot, maar toch zeer uitgebreid. We zijn alles bij elkaar toch ruim een uur bezig geweest voor een woning van 80m2. Fred stelt zich kort voor, maar gaat direct aan de slag. Hij neemt je mee en laat je alles zien wat hij zelf ook tegen komt. Hij klimt het dak op om dingen goed te bekijken en is niet bang om confronterende zaken te benoemen (ondanks dat de huidige bewoner aanwezig was). Hij vraagt ook aan je om mee te kijken en checkt of je het begrepen hebt. Geeft ontzettend veel nuttige tips tijdens de keuring en beschrijft veel van die ook in z'n rapport. TIP: schrijf wel met hem mee tijdens de keuring om niets te missen! Nadeel was dat we de kruipruimte niet helemaal in konden omdat de bewoners de vloer volledig sluitend hadden gelegd, maar hij wist met z'n laser en gevoel exact te beschrijven wat men had gedaan aan de vloer en wat er niet was gedaan, zonder dat de bewoner dit van tevoren zelf verteld had. Getuigd van kennis.Prettige en leerzame keuring en zelfs de huidige bewoner wilde hem na deze ervaring inschakelen voor hun volgende woning. Keuring die ze zelf uit hadden laten voeren in dit huis was volgens hen bij lange na niet wat er nu gebeurde.Het rapport liet een aantal dagen op zich wachten, wat me normaal lijkt als het goed moet gebeuren. Wel wat kleine schoonheidsfoutjes (verkeerde foto van de keuken), maar dat werd na een mailtje snel hersteld. Rapport is duidelijk, overzichtelijk en toch in detail beschreven. Komt ook overeen met wat er ter plaatse besproken is.Samengevat; zeer open en eerlijke keurmeester die z'n vak verstaat. Is altijd bereikbaar, ook na het rapport voor eventuele vragen. Als je het mij vraagt is dit hoe een bouwtechnische keuring moet zijn. Als je jezelf geld wilt besparen en niet voor verrassingen wilt komen te staan bij de aankoop van je woning, dan denk ik dat hij de juiste keuze is tussen alle partijen die zeggen onafhankelijk te zijn, maar dat in praktijk niet zijn. Fijne ervaring en schakel hem zonder twijfel weer in tijdens een eventuele volgende keuring!

Maria Mougenot Maria Mougenot 06:22 08/10/19
Fred is een geweldige bouwkundige inspecteur. Hij heeft ons geholpen met het kopen van een mooi huis aan het water in Utrecht. Hij heeft ook geholpen met het niet kopen van een rot huis in het centrum van Utrecht. Kopend een woning in het centrum van Utrecht moet je weten dat de woningen veel technische problemen hebben en dat de meerderheid van inspecteurs werkt in nauwe samenwerking met makelaars. Geloof je me niet? Dan vraag bij een twijfelachtige woning of je een tweede inspectie kan uitvoeren (second opinion) of of je met je eigen bouwkundige inspecteur langs kan komen. Gelukkig hebben we ons snel gerealiseerd dat om een goede woning zonder technische problemen te kopen hebben we geen makelaar of aankoopmakelaar nodig alleen een goede bouwkundige inspecteur. Nog bedankt Fred!!!Een goede tip? Kies nooit een bouwkundige inspecteur die door je makelaar/aankoopmakelaar geadviseerd is... Vraag of je met de door jou gekozen specialist langs kan komen. Kan dat niet? Dan koop die woning niet!!!

Marco Broeder Marco Broeder 15:56 07/26/19
Fred heeft binnen korte termijn een bouwkundige keuring uitgevoerd voor een huis in bilthoven. Hij komt kundig over en heeft alles goed onderzocht. Hij is het dak op geweest en de kruipruimte in gegaan. Tevens denkt hij mee in pragmatische oplossingen en hij benoemt alles wat hij ziet. Ik zou Fred aanbevelen.

Marien van der Zijden Marien van der Zijden 10:02 06/14/19
Goed geholpen. betrouwbaar

Anne Roest Anne Roest 15:30 06/10/19
Fred heeft ons echt super geholpen met onze werfkelder. Hij kwam gelijk met allemaal extra informatie en tips. Al onze vragen zijn duidelijk beantwoord en hij dacht goed mee. Ik zou hem zeker aanraden aan ieder die een eerlijke en professionele mening zoekt.

Femke Gerretzen Femke Gerretzen 17:22 06/06/19
Fred heeft ons goed geholpen met de keuring van het huis dat wij willen aankopen in De Bilt. Hij was snel beschikbaar, flexibel en communiceerde prettig. Grondige keuring ( dak, fundering, etc). Snel na de keuring hebben we al een duidelijk rapport met foto’s ontvangen.
js_loader