Bouwkundige keuring Breukelen


Bouwkundige keuring Breukelen. Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Breukelen. We hebben al vele woningen in Breukelen gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Breukelen. Lees de Recensies en ervaringen van vele tevreden huizenkopers. Bel 030-2072219 of email: premiumkeur@gmail.com

U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Breukelen.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundig keuring. Een uniek keurmerk in Nederland dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn, waardoor er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling.

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch onderzoek en een deel inspectie zoals een dakinspectienulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, dakinspectie vochtinspectie, vloerenonderzoek, conflict met een aannemer, schade onderzoek, isolatie advies woning, schoorsteen inspectie, gevel inspectie, thermografische inspectie, lek detectie, lekkages opsporen en de opleveringskeuring van uw nieuwbouw woning.

Kies voor een lokaal bekend bouwkundig expert met 30 jaar ervaring  die al heel wat huizen in Breukelen en omgeving gekeurd heeft en goed op de hoogte is welke bouwkundige gebreken in Breukelen veel voorkomen.

Als u mij inhuurt bent u verzekert van een zeer grondige bouwkundige keuring Breukelen. Ik ga de kruipruimte in klim het dak op. Kies voor zekerheid  en ga voor de meest complete bouwkundige keuring Breukelen. Mijn concurrenten gaan vaak het dak niet helemaal niet op, maar bekijken het dak van een afstand. Dit staat trouwens ook duidelijk omschreven in hun algemene voorwaarden. Ze inspecteren het dak tot maximaal 4 meter en de kruipruimte wordt alleen vanuit het kruipluik bekeken.
Bouwkundige gebreken worden daardoor over het hoofd gezien, waardoor u achteraf geconfronteerd kan worden met hoge kosten. Kies daarom voor een zeer uitgebreide bouwkundige keuring door Premiumkeur in te schakelen. Kies voor een Premium bouwkundige keuring van uw nieuwe huis  De beste kwaliteit bij de keuring van uw nieuwe huis voor een hele scherpe prijs

Een bouwkundige keuring Breukelen kost € 379 inclusief btw uiteraard met een bouwkundig rapport dat erkend wordt door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Een zeer uitgebreide bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


Bouwkundige keuring Breukelen. In Breukelen staan veel nieuwbouwwoningen, maar ook redelijk wat oude huizen. Een belangrijk onderdeel bij de bouwkundige keuring is de inspectie van de kruipruimte. De meeste woninginspecteurs gaan meestal de kruipruimte niet in. Ze steken alleen hun hoofd in het kruipluik.
Dit betekent dat ernstige bouwkundige gebreken niet gezien worden en u geconfronteerd kan worden met hoge kosten achteraf.

In Breukelen staan heel wat huizen uit de periode 1950 -1960. In deze periode werd veel asbest toegepast in woningen zoals o.a. als rioleringsbuis die je vaak kan vinden in de kruipruimte. Laat de kruipruimte grondig inspecteren want het verwijderen van een oude asbest riolering kost al snel 5000 euro.
Als u een bouwkundige keuring door mij laat uitvoeren zit de kruipruimte inspectie inbegrepen in de prijs van de bouwkundige keuring en worden risico’s uitgesloten.

Er moet wel een kruipluik aanwezig zijn om deze inspectie uit te kunnen voeren en er moet voldoende ruimte zijn om de kruipruimte te kunnen inspecteren. Ik bied u meer dan 30 jaar ervaring  als bouwkundig woning inspecteur en ben volledig onafhankelijk want ik werk niet voor makelaars uit Breukelen.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring. Een keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100 % onafhankelijk zijn.

Een bouwkundige keuring Breukelen via Premiumkeur is veel grondiger dan andere bouwadvies bureaus waardoor bouwkundige gebreken en financiële risico’s worden uitgesloten. Scrol helemaal naar beneden op deze pagina  want hier kunt u lezen wat er allemaal geïnspecteerd wordt tijdens een bouwkundige keuring. Ook hier vind u vele video’s uit mijn dagelijkse praktijk.

 

 

 

 

 

 

Hele goeie ervaring met twee bouwkundige keuringen van Fred: hij heeft duidelijk kennis van zaken en gaat grondig te werk. In het eerste huis verschillende problemen ontdekt waardoor de koop niet doorging. Daar zijn we achteraf heel blij om! Nu opnieuw van zijn diensten gebruik gemaakt en wederom een prettige ervaring: gelukkig in dit huis geen gebreken. Ik zou Fred zeker aanraden!

 

Bouwkundige keuring Breukelen (5)
Bouwkundige keuring Breukelen (6)
Bouwkundige keuring Breukelen (7)
Bouwkundige keuring Breukelen (8)

Voor de aankoop van een huis moesten we een bouwkundige keuring laten verrichten voor het tekenen van een koopcontract. Ik heb hiervoor Fred gebeld die ons snel te woord heeft gestaan. Hij verzekerde ons onmiddellijk dat de korte tijdslijnen geen enkel probleem zouden zijn. Tevens viel het ons snel op dat bij Fred de klant op de eerste plek komt, en niet de makelaar. Hij wist precies wie de keurders waren aangeraden door de makelaar, en gaf ook direct aan wat de aandachtspunten vaak zijn voor een huis uit het relevante bouwjaar. De afspraak was daarna snel geregeld. De bouwkundige inspecteur die door Fred’s firma was gestuurd was tijdens zijn inspectie erg grondig en heeft meerdere gebreken gevonden die ons als leek absoluut nooit waren opgevallen. Dit was allemaal haarfijn uiteengezet in een gedetailleerd rapport waar ook keurig inschattingen stonden voor elke reparatie. Hierdoor weten we nu welke reparaties nodig zijn, en welke op termijn verstandig zijn om te doen. Bij een volgende verhuizing zou ik zeker weer contact opnemen met deze firma.

 

Ondanks dat Fred onze afspraak eerst was vergeten, was hij na mijn telefoontje alsnog binnen 10 minuten op locatie. Fred heeft verstand van zaken en zag meteen waarom en of ons huis een goede koop zou betreffen. Hij werkt altijd onafhankelijk en heeft ook meteen wat tips gegeven over welke zaken op ten duur het best vervangen, gecontroleerd of aangepakt moeten worden.
Ik kan Fred zeker aanraden als je behoed wil worden voor het kopen van een slecht huis in Breukelen.

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de bouwkundige keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een flinke korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

Daan heeft bij ons de keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

Bouwkundige keuring Breukelen (1)
Bouwkundige keuring Breukelen (2)
Bouwkundige keuring Breukelen (3)
Bouwkundige keuring Breukelen (4)
 1. De dakbedekking
 2. De nokvorsten
 3. De schoorsteen
 4. De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 5. De dakkapellen indien aanwezig
 6. Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 7. Lood en loodslabben
 8. De boeidelen
 9. De houten gootbak
 10. De zinken deklijsten
 11. De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 12. De bakstenen
 13. Het voegwerk
 14. Het pleisterwerk
 15. De ramen
 16. De kozijnen
 17. Het glas
 18. De binnen deuren en buitendeuren
 19. Deurbeslag
 20. De badkamer
 21. Tegelwerk badkamer
 22. Voegwerk badkamer
 23. Siliconenkit badkamer
 24. Aarding van de badkamer
 25. Ventilatie badka
 1. Sanitair badkamer
 2. Dakconstructie
 3. Spanten
 4. Gordingen
 5. Nokbalk
 6. Isolatie dak
 7. Lekkages van het dak
 8. Vochtmeting lekkages
 9. Vloerconstructie
 10. Balkconstructie
 11. Staalconstructie
 12. Kruipruimte isolatie
 13. Staalconstructie kruipruimte
 14. Vloerconstructie in kruipruimte
 15. Broodjesvloer kruipruimte
 16. Kwaaitaalvloer
 17. Betonrot in kruipruimte
 18. Riolering in Kruipruimte
 19. Asbest in kruipruimte
 20. Ventilatie kruipruimte
 21. Houtworm in de kruipruimte
 22. Huiszwam in de kruipruimte
 23. Optrekkend vocht in de kruipruimte
 24. Houtrot in de kruipruimte
 25. Lekkages in de kruipruimte
 26. De open haard
 27. De gashaard
 28. De windveren
 29. De gasmeter
 30. Asbest (visueel)
 31. Dak
 1. Aanwezigheid van aardpen
 2. Aarding stopcontacten
 3. Aarding groepenkast en gasleiding
 4. Veiligheidsaarding badkamer
 5. Groepenkaart
 6. Stopcontacten
 7. Leidingen
 8. Veiligheid
 9. Brandveiligheid
 10. Plafonds
 11. Brandbare materialen
 12. Giftige brandbare materialen
 13. Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 14. Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 15. Buiten schilderwerk
 16. Binnen schilderwerk
 17. Keuken
 18. Toilet
 19. Tegelvloeren
 20. Houten vloeren
 21. Aanbouw
 22. De fundering
 23. Vochtmetingen
 24. Vochtplekken, schimmel
 25. Algehele bouwkundige staat
 1. Balkon constructie
 2. Houten constructie balkon
 3. Vloerconstructie beton
 4. Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 5. Draagconstructie balkon
 6. Staalconstructie balkon
 7. Betonrot balkon
 8. Cv-installatie
 9. Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 10. Rookgasafvoer
 11. Zuurstoftoevoer
 12. Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 13. aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 14. Lekkages cv-ketel en radiatoren
 15. Radiatoren
 16. Vloerverwarming
 17. Vloerverwarming unit
 18. Pomp vloerverwarming
 19. Inlaatcombinatie
 20. Overdrukventiel
 21. Thermostaat
 22. Elektrische installatie
 23. Groepenkast
 24. Zekeringen
 25. Aardlekschakelaar
 26. Staalconstructie in de kruipruim