Bouwkundige keuring Bodegraven


Bouwkundige keuring Bodegraven Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Bodegraven We hebben al heel wat woningen in Bodegraven gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren.  Lees de  recensies  van vele tevreden huizenkopers die gebruikt hebben gemaakt van een bouwkundige keuring Bodegraven via Premiumkeur. 

Bel 030-2072219 of mail premiumkeur@gmail.com

Kies voor een bouwkundig inspecteur met 30 jaar ervaring  die al vele huizen in Bodegraven en omgeving gekeurd heeft en goed op de hoogte is welke bouwkundige gebreken in Bodegraven veel voorkomen. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland die tijdens de bouwkundige keuring Bodegraven ook een aanvullend funderingsonderzoek kunnen uitvoeren. (meerprijs) Hierdoor krijgt u ook direct duidelijkheid over de bouwkundige conditie van het huis. dit is het meest kostbare bouwkundige gebrek waar u als huizenkoper mee geconfronteerd kan worden. Kies voor Premiumkeur zodat u helemaal ontzorgd wordt. Wij klimmen het dak helemaal op en gaan ook de kruipruimte helemaal in. (als dit veilig en verantwoord is)

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch onderzoek en een deel inspectie zoals een  dakinspectie  nulmeting  meerjarenonderhoudsplan  kruipruimte inspectie  dakinspectie vochtinspectie, vloerenonderzoek, conflict met een aannemer, schade onderzoek, scheuren onderzoek, isolatie advies woning, schoorsteen inspectie, gevel inspectie, thermografische inspectie en de  opleveringskeuring  van uw nieuwbouw woning.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de  NRC  en bekijk mij ook in het tv programma  Kassa  van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in het magazine  Business insider

 

 

 

 

 

 

 

Volledige kruipruimte inspectie inbegrepen


In Bodegraven staan veel oude huizen. Een belangrijk onderdeel bij de bouwkundige keuring Bodegraven is de inspectie van de kruipruimte. De meeste woninginspecteurs gaan de kruipruimte niet in. Ze steken alleen hun hoofd in het kruipluik. Dit staat ook duidelijk vermeld in hun algemene voorwaarden
Dit betekent dat ernstige bouwkundige gebreken niet gezien worden. Hierdoor wordt u opgezadeld met een groot financieel risico waar u mee geconfronteerd zult worden als u al in het huis woont.

In Bodegraven staan redelijk wat huizen uit de periode 1950 -1960. In deze periode werd veel asbest toegepast in woningen zoals o.a. als rioleringsbuis.
Maar ook om oude stalen cv-leidingen werd asbest gebruikt.  Een hele belangrijke reden om een volledige kruipruimte inspectie te laten uitvoeren. Want het verwijderen van asbest kost al snel meer dan € 10.000.

Als u een bouwkundige keuring in Bodegraven door mij laat  uitvoeren zit een volledige kruipruimte inspectie inbegrepen in de prijs van de bouwkundige keuring en worden risico’s uitgesloten.
Er moet wel een kruipluik aanwezig zijn om deze inspectie uit te kunnen voeren en er moet voldoende ruimte zijn om de kruipruimte te kunnen inspecteren.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk 100% onafhankelijke bouwkundige keuring. Een betrouwbaar en uniek Keurmerk dat u als consument de garantie geeft dat wij 100% onafhankelijk zijn, waardoor er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling.

 

 

 

 

 

 

Bouwkundige keuring Bodegraven (1)
Bouwkundige keuring Bodegraven (2)
Bouwkundige keuring Bodegraven (3)
Bouwkundige keuring Bodegraven (4)

Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring in Bodegraven uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen nav het rapport goed geholpen. top!

Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, electra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een flinke korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

We waren geïnteresseerd in een huis in Bodegraven en schakelden Fred in voor een bouwkundige keuring. Dankzij Fred’s expertise kwamen we erachter dat er grote gebreken waren aan het huis (die de verkopend makelaar uiteraard niet meldde) waarvan de reparaties en verbouwing te duur waren om in de hypotheek mee te financieren. Hij behoedde ons dus voor een potentiële miskoop! We zijn hem dus dankbaar en hopen hem in de toekomst opnieuw in te schakelen.

Prima bouwkundige keuring. Na een uitermate slechte ervaring met een inspecteur van de Vereniging Eigen Huis (VEH) besloten de volgende bouwkundige keuring anders te regelen. Via Google bij Fred uitgekomen. Hij voerde een prima keuring uit, zoals ik dat ook in gedachten had. Geen gezeur, hup, op de knietjes met een lampje kijken naar de moeilijke niet zichtbare zaken. Installaties goed beschouwen, tips meegeven,etc. Naast de goede keuring waren de kosten een stuk lager dan wat ik kwijt was bij de VEH. Perfect. Ik beveel Fred van Harte aan bij iedereen die een bouwkundige keuring in Bodegraven wil laten uitvoeren.

Wij waren in ons geval de verkopende partij. Op vraag van Fred over gebreken waren wij gewoon eerlijk over de gebreken die wij wisten en Fred waardeerde dat. Hij had het ook allang door. Hij kwam ook met extra puntjes die wij niet wisten. Na een vloerwaterpasmeting begon hij op het dak en liep alles af tot in de kruipruimte. Steeds zag hij in één oogopslag wat er aan de hand was. Fred toont veel kennis van zaken en ervaring. Ook toont hij een grote betrokkenheid. Fred sloot het bezoek af met een hele rij eerlijke adviezen die ook voor ons als verkopende partij zeer behulpzaam zijn. Wij zullen Fred zeker inhuren bij de opleveringskeuring van ons nieuwe huis. 

Ontzettend eerlijk en kundig geholpen door Fred!|
We wilden in eerste instantie voor een funderingsonderzoek gegaan, maar er werd ons heel eerlijk verteld dat dit niet nodig was. Wel een bouwkundige keuring laten doen.
Fijne communicatie en een duidelijk bouwkundig rapport!
Wij zijn erg tevreden.

bouwkundige keuring Bodegraven (5)
bouwkundige keuring Bodegraven (6)
Bouwkundige keuring Bodegraven (7)
Bouwkundige keuring Bodegraven (8)

Wat inspecteren wij tijdens een bouwkundige keuring

 1. Aanwezigheid van aardpen
 2. Aarding stopcontacten
 3. Aarding groepenkast en gasleiding
 4. Veiligheidsaarding badkamer
 5. Groepenkaart
 6. Stopcontacten
 7. Leidingen
 8. Veiligheid
 9. Brandveiligheid
 10. Plafonds
 11. Brandbare materialen
 12. Giftige brandbare materialen
 13. Aanwezigheid rookmelders (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 14. Inbraakbestendigheid + hang- en sluitwerk
 15. Buiten schilderwerk
 16. Binnen schilderwerk
 17. Keuken
 18. Toilet
 19. Tegelvloeren
 20. Houten vloeren
 21. Aanbouw
 22. De fundering
 23. Vochtmetingen
 24. Vochtplekken, schimmel
 25. Algehele bouwkundige staat

 

Wat wordt een geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring

 1. Balkon constructie
 2. Houten constructie balkon
 3. Vloerconstructie beton
 4. Hekwerk balkon constructie en veiligheid
 5. Draagconstructie balkon
 6. Staalconstructie balkon
 7. Betonrot balkon
 8. Cv-installatie
 9. Bouwjaar cv-ketel en/of deze elk jaar een servicebeurt heeft gehad (stickers op ketel)
 10. Rookgasafvoer
 11. Zuurstoftoevoer
 12. Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 13. aanvoer en retour Leidingen van cv-installatie
 14. Lekkages cv-ketel en radiatoren
 15. Radiatoren
 16. Vloerverwarming
 17. Vloerverwarming unit
 18. Pomp vloerverwarming
 19. Inlaatcombinatie
 20. Overdrukventiel
 21. Thermostaat
 22. Elektrische installatie
 23. Groepenkast
 24. Zekeringen
 25. Aardlekschakelaar
 26. Staalconstructie in de kruipruim
 1. De dakbedekking
 2. De nokvorsten
 3. De schoorsteen
 4. De dakgoot en hemelwaterafvoeren
 5. De dakkapellen indien aanwezig
 6. Het zinkwerk en de bitumineuze dakbedekking
 7. Lood en loodslabben
 8. De boeidelen
 9. De houten gootbak
 10. De zinken deklijsten
 11. De voorgevel, achtergevel, zijgevels
 12. De bakstenen
 13. Het voegwerk
 14. Het pleisterwerk
 15. De ramen
 16. De kozijnen
 17. Het glas
 18. De binnen deuren en buitendeuren
 19. Deurbeslag
 20. De badkamer
 21. Tegelwerk badkamer
 22. Voegwerk badkamer
 23. Siliconenkit badkamer
 24. Aarding van de badkamer
 25. Ventilatie badkamer

 

 

 1. Sanitair badkamer
 2. Dakconstructie
 3. Spanten
 4. Gordingen
 5. Nokbalk
 6. Isolatie dak
 7. Lekkages van het dak
 8. Vochtmeting lekkages
 9. Vloerconstructie
 10. Balkconstructie
 11. Staalconstructie
 12. Kruipruimte isolatie
 13. Staalconstructie kruipruimte
 14. Vloerconstructie in kruipruimte
 15. Broodjesvloer kruipruimte
 16. Kwaaitaalvloer
 17. Betonrot in kruipruimte
 18. Riolering in Kruipruimte
 19. Asbest in kruipruimte
 20. Ventilatie kruipruimte
 21. Houtworm in de kruipruimte
 22. Huiszwam in de kruipruimte
 23. Optrekkend vocht in de kruipruimte
 24. Houtrot in de kruipruimte
 25. Lekkages in de kruipruimte
 26. De open haard
 27. De gashaard
 28. De windveren
 29. De gasmeter
 30. Asbest (visueel)
 31. Dak